ketting met rozenkwarts Kaya Sieraden Lovethat.nl

Win deze mooie zilveren ketting met rozenkwarts

Kaya Sieraden staat bekend om haar mooie sieraden voor bijzondere momenten. Bijzondere momenten voor kinderen, zoals een communie of een nieuw broertje of zusje. Maar ook bij momenten zoals een trouwerij, een verjaardag, een geboorte of speciale dagen zoals kerst en moederdag passen de sieraden van Kaya Sieraden.

Ik vind dat wat voor sieraad ook, een betekenis of een gedachte moet hebben. Zo gaf ik met Eva’s verjaardag  de meiden mooie ‘grote zus en kleine zus‘ armbandjes. Met Kerst gaf ik mezelf een mooie zilveren ketting met sterretjes en nu voor Moederdag koos ik een mooie zilveren ketting met een rozenkwarts.

ketting met rozenkwarts Kaya Sieraden Lovethat.nl

Zilveren ketting met Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. Het schijnt het hart te openen om liefde te ontvangen en het bevordert de eigen liefde. Rozenkwarts is niet alleen een mooie steen, het is een steen met hele mooie eigenschappen. De kleur van de steen is poederroze. Het is een zachte kleur wat mooi staat in combinatie met zongebruinde huid en bij een bleke huid heel lief aandoet.
ketting met rozenkwarts Kaya Sieraden Lovethat.nl
De hanger komt met een mooi zilveren kettinkje, die in verschillende maten te bestellen is. Zo kan je ook je dochter deze ketting cadeau doen. Maar ook voor jezelf kiezen om de ketting iets hoger in de hals te dragen. In de categorie Mama Kettingen heb je nog veel meer keuze in echt zilveren sieraden.
ketting met rozenkwarts Kaya Sieraden Lovethat.nl

En nu mag ik jullie kietelen. Doe mee en win!

Ik mag deze prachtge ketting aan een van mijn volgers in BINNEN- EN BUITENLAND weggeven. Woon je op Ibiza? In Australie? In Canada? Of ‘gewoon’ in Nederland… Ik stuur de ketting naar je op!

Wat moet je ervoor doen?

  • Natuurlijk zowel Kaya Sieraden als Lovethat.nl op Facebook volgen
  • Laat in een reactie hier of op Facebook weten dat je meedoet
  • Delen van de actie hoeft niet, maar zorgt wel voor extra winkans 😉
  • Op Instagram wordt de actie ook gedeeld, reposten (tag sowieso @lovethatnl) zorgt ook voor extra winkans
  • De actie duurt een week. Volgend weekend krijgt de winnares bericht van mij.
Filed under Huid en haar, Moederdag, Samenwerkingen, Winactie
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: