beeld: www.nijntjedefilm.nl

Vanuit de bioscoop, nu thuis te zien op DVD: Nijntje de Film

Naar de bioscoop ga je natuurlijk niet zo snel met je kleintje. Het is er donker, de muziek staat hard en niet ieder kind kan 1,5 uur stil blijven zitten op een bioscoopstoel. Gelukkig draaien er ook speciale films gericht op dreumessen, peuters en kleuters. Dan wordt de film niet zo hard gezet, mag er gekletst worden en dimmen ze het licht in plaats van dat ze het helemaal donker maken. Zo zijn de afgelopen jaren onder andere Nijntje de Film en de film van Pim en Pom verschenen.

beeld: www.nijntjedefilm.nl
beeld: www.nijntjedefilm.nl

Nijntje, lief klein konijntje

Inmiddels hebben we dvd van ‘Nijntje de film‘ in huis en na twee keer wordt deze enthousiast meegezongen. De film gaat over Nijntje die met haar vriendjes Knorretje, Nina en hondje Snuffie maar de dierentuin gaat. In de dierentuin gaan ze op zoek naar een schat. De film is duidelijk. Ze gaan door de dierentuin op zoek naar een schat en die zoektocht nodigt uit om zelf na te denken of gewoon lekker te kijken in je luie stoel. Een groot voordeel van een kind van bijna 4 en een baby in huis, is dat Nijntje voor allebei ook echt leuk is. Daarbij, wat ik altijd wel fijn vind, de film is niet irritant om aan te horen. Het liedje zit uiteraard wel na 1 keer horen in mijn oren gebakken.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Eva en ik zijn nog niet samen in de bioscoop geweest (er kwam natuurlijk steeds wat tussen), maar de volgende keer wil ik wel graag naar de bios met haar. En laat die volgende keer nou al best snel zijn! Vanaf 14 september is Thomas de Stoomlocomotief te zien in de bioscoop!Lees meer

Filed under Films en series, Kinderen
Tagged , , , , , ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: