Uittip voor dit weekend: Het Allerhande Kerstfestival

Beleef een smaakvolle dag op het Allerhande Kerstfestival

Al vroeg dropte ik de jongens vandaag bij mijn vader en gingen mijn moeder en ik op pad naar het Spoorwegmuseum in Utrecht voor een uniek kerstfestijn van de Albert Heijn. We schoven net op tijd aan bij het kerstontbijt, waarna we werden verwelkomd door de algemeen directeur van Albert Heijn, Wouter Kolk. De rondleiding langs de highlights was handig, zeker nu het nog zo rustig was. Om 10.15 werd het 3-daagse foodfestival dan eindelijk officieel geopend!
allerhandekerst5

Van 10 tot 10 kun je volop inspiratie opdoen bij ruim 70 stands en stalletjes, meer dan 50 verschillende hapjes en wijnen proeven en wel 10 bekende koks en wijnkenners om adviezen vragen. Er zijn kookworkshops en demonstraties. Maar er is ook live-muziek, een uitnodigend schaatsplein met winterse lekkernijen en er zijn allerlei leuke kinderactiviteiten. En alle hapjes en drankjes zijn GRATIS!

Je kunt er dit weekend nog heen! Check allerhandekerstfestival.nl voor de details. Tip: download de Allerhande Kerstfestival app. Zo blijf je op de hoogte van alle workshops, highlights en entertainment tijdens het Allerhande Kerstfestival. Ook de 3D plattegrond is heel handig, net als de recepten.

allerhandekerst4

allerhandekerst2

allerhandekerst

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

2 Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: