Creatief zijn is niet moeilijk met suuscreatief! Incl. winactie

Een tijdje geleden knutselden we met de decopatch van Suuscreatief een superleuk roze draakje. Het viel me lang niet tegen, want erg creatief met onze handen zijn Eva en ik niet. Ik beloofde om later nog veel meer over deze webwinkel te vertellen, dat doe ik vandaag. Want wie op Suuscreatief.nl komt, ziet een explosie van vrolijke kleuren en dito producten!

Een kleurrijke bestelling is zo gemaakt!

Een diverse maar superleuke bestelling is dan ook snel gemaakt. Leg bijvoorbeeld de leukste producten (kleurtjes en figuren) om te decopatchen, kaartjes om te versturen, stoffen en linten en dan ook nog een cadeautje voor iemand die examen doet in je winkelmandje en je bent weer voor een tijdje klaar!

Creatief

De site is verfrissend en zit heerlijk in elkaar. Je ziet de categorieën van links naar rechts in plaats van boven naar beneden en dat werkt lekker. De producten zijn niet met elkaar te vergelijken, maar aan de andere kant zit er ook weer één lijn in: creatief!

De potjes geluk zijn wel een van mijn favorieten. Het is zo’n leuk cadeautje om te geven aan iemand die wel wat geluk kan gebruiken of een beetje beterschap, misschien wel iemand die nu examen gaat doen en een steuntje in de rug kan gebruiken.

Wat dacht je van zo'n gelukspotje?!

Nieuw in de collectie zijn de tassels. Dat zijn die leuke papieren slingers die vrolijk wapperen in de wind. Je kunt deze zelf gemakkelijk in elkaar zetten en ze zijn te koop in de meest vrolijke kleurtjes!

Toffe tassels om zelf te maken!

Heb je binnenkort een kinderfeestje? Dan is het misschien wel leuk om met de kids te gaan decopatchen. Je koopt bij Suuscreatief complete decopatch-pakketten om met tien kids te decoatchen. Wat een goed idee!

Win een Decopatch Knutselpakket!

Wil jij ook zo’n tof draakje of ander dier decopatchen? Wij mogen van Suuscreatief 2 knutselpakketjes weggeven! Hoe tof!

  • Laat in een reactie hieronder weten welk diertje je graag zou willen decopatchen.
  • Let er op dat je wel het goede e-mailadres invult.
  • Like Suuscreatief op Facebook en Love that natuurlijk ook
  • En kan je niet wachten? Voor slechts 6 euro bestel je zelf het pakketje!
  • Meedoen kan tot en met 1 april 2015! 
Filed under Inspiratie, tips & trucs, Websites, Winactie
Tagged , , , ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: