Shooter Netflix

Shooter! Het is weer tijd om te binge-watchen op Netflix

Wekelijks wachte ik op de nieuwe aflevering van Shooter. Ik vind het toch maar niks, die series die je niet direct kunt binge-watchen op Netflix. Gelukkig is het lange wachten voorbij en kwam onlangs de laatste aflevering van seizoen 1 online. Dat betekent voor jou dat je vanaf nu alle afleveringen van Shooter achter elkaar kunt bekijken.

Shooter

Het verhaal van Shooter kan je bekend voorkomen. Het verhaal is namelijk bekend van het boek Point of Impact van Stephen Hunter en werd in 2007 met dezelfde titel verfilmd. Het verhaal draait om een van de beste scherpschutters en daarvoor hoog onderscheiden marinier Bob Lee Swagger. Hij wordt door een voormalig officier gevraagd om een moordaanslag op de president te voorkomen. Maar in plaats daarvan  wordt juist hij geframed voor de moord op de president. Bob Lee Swagger laat hem dat niet gebeuren en in 10 afleveringen gaat hij op jacht naar de werkelijke moordenaar en het motief.

Het kijken waard?

Jazeker. Ik baalde dat ik iedere week weer opnieuw moest wachten op een nieuwe aflevering. Ik vind de personages goed, het verhaal duidelijk en heb een enorme bewondering gekregen voor de vrouw van Bob Lee Swagger. Het vertrouwen dat zij heeft in haar man is fantastisch!

Filed under Films en series, NetFlix
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: