Shooter! Het is weer tijd om te binge-watchen op Netflix

25 januari 2017

Shooter! Het is weer tijd om te binge-watchen op Netflix

25 januari 2017
Shooter Netflix

Wekelijks wachte ik op de nieuwe aflevering van Shooter. Ik vind het toch maar niks, die series die je niet direct kunt binge-watchen op Netflix. Gelukkig is het lange wachten voorbij en kwam onlangs de laatste aflevering van seizoen 1 online. Dat betekent voor jou dat je vanaf nu alle afleveringen van Shooter achter elkaar kunt bekijken.

Shooter

Het verhaal van Shooter kan je bekend voorkomen. Het verhaal is namelijk bekend van het boek Point of Impact van Stephen Hunter en werd in 2007 met dezelfde titel verfilmd. Het verhaal draait om een van de beste scherpschutters en daarvoor hoog onderscheiden marinier Bob Lee Swagger. Hij wordt door een voormalig officier gevraagd om een moordaanslag op de president te voorkomen. Maar in plaats daarvan  wordt juist hij geframed voor de moord op de president. Bob Lee Swagger laat hem dat niet gebeuren en in 10 afleveringen gaat hij op jacht naar de werkelijke moordenaar en het motief.

Het kijken waard?

Jazeker. Ik baalde dat ik iedere week weer opnieuw moest wachten op een nieuwe aflevering. Ik vind de personages goed, het verhaal duidelijk en heb een enorme bewondering gekregen voor de vrouw van Bob Lee Swagger. Het vertrouwen dat zij heeft in haar man is fantastisch!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Nans 25 januari 2017 at 14:59

  Mijn man zit ook steeds vol ongeduld te wachten op de volgende aflevering 🙂

 • […] je ook op Netflix moet wachten op nieuwe afleveringen? Ik nog niet hoor. Maar helaas is net als met Shooter en Designated survivor, ook Riverdale een serie waarbij je iedere week een nieuwe aflevering […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×