Zo kreeg ik mijn armbandje binnen!

UPDATE: Armbandje met naam + winactie

Gisteren kreeg ik ontzettend leuke post! Een armbandje van Hippearmbandjes.nl. Ik hou van naamsieraden of sieraden met een betekenis, maar dan ook weer niet te opzichtig. Maar ik vind ook dat wanneer er namen of woorden in een sieraad ‘gedrukt’ worden, dat het dan wel netjes moet gebeuren. Inmiddels zie je online veel winkels die sieraden met naam aanbieden, maar dat het dan schots en scheef drukken. Leuk, maar niet zo mijn ding. Geef mij maar strak en netjes! Daarom was ik ook wel erg benieuwd naar de armbandjes van Hippearmbandjes.nl

  • De winactie staat onderaan de pagina!!!
Diverse varianten

Op de website kan je kiezen uit een aantal varianten in de kleuren goud, zilver en rosé: een metalen armbandje, een armbandje met een metalen label of armbandjes met een leren label. Daarbij kan je ook kiezen voor kinderarmbandjes. Ik koos voor een roze armbandje met een metalen label.  Ze zijn superleuk en helemaal niet duur (echt een leuk cadeautje zo): 14,50. Op het label liet ik dit keer niet de namen van mijn kinderen zetten, maar mijn andere grote hobby: LOVE THAT!

Love that staat voor mij toch voor positief leven en daar word ik zo fijn aan herinnerd!

En, waren de letters netjes? Ik verklap je graag dat ik enorm blij ben met het resultaat! Dat zegt genoeg toch?

Zo kreeg ik mijn armbandje binnen!
Zo kreeg ik mijn armbandje binnen!
Op de foto met het visitekaartje
Op de foto met het visitekaartje
Even wat beter bekeken: de letters zijn lekker strak
Even wat beter bekeken: de letters zijn lekker strak

Volg Hippearmbandjes ook op Facebook en Twitter

WINACTIE

Weet je wat leuk is? Ik mag van Hippearmbandjes.nl ook een leuk armbandje weggeven! Supertof!
Laat hieronder in een reactie weten welk armbandje je graag wilt hebben en eventueel wat je erop wilt hebben. Je kunt kiezen uit onderstaande foto’s. Let op: geef wel een goed e-mailadres door! Op 10 maart as. maak ik de winnaar bekend.
PhotoGrid_1425473647307

Filed under Kinderen, Kleding en schoenen, Samenwerkingen
Tagged , , , , ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: