UPDATE: Armbandje met naam + winactie

Gisteren kreeg ik ontzettend leuke post! Een armbandje van Hippearmbandjes.nl. Ik hou van naamsieraden of sieraden met een betekenis, maar dan ook weer niet te opzichtig. Maar ik vind ook dat wanneer er namen of woorden in een sieraad ‘gedrukt’ worden, dat het dan wel netjes moet gebeuren. Inmiddels zie je online veel winkels die sieraden met naam aanbieden, maar dat het dan schots en scheef drukken. Leuk, maar niet zo mijn ding. Geef mij maar strak en netjes! Daarom was ik ook wel erg benieuwd naar de armbandjes van Hippearmbandjes.nl

 • De winactie staat onderaan de pagina!!!
Diverse varianten

Op de website kan je kiezen uit een aantal varianten in de kleuren goud, zilver en rosé: een metalen armbandje, een armbandje met een metalen label of armbandjes met een leren label. Daarbij kan je ook kiezen voor kinderarmbandjes. Ik koos voor een roze armbandje met een metalen label.  Ze zijn superleuk en helemaal niet duur (echt een leuk cadeautje zo): 14,50. Op het label liet ik dit keer niet de namen van mijn kinderen zetten, maar mijn andere grote hobby: LOVE THAT!

Love that staat voor mij toch voor positief leven en daar word ik zo fijn aan herinnerd!

En, waren de letters netjes? Ik verklap je graag dat ik enorm blij ben met het resultaat! Dat zegt genoeg toch?

Zo kreeg ik mijn armbandje binnen!
Zo kreeg ik mijn armbandje binnen!
Op de foto met het visitekaartje
Op de foto met het visitekaartje
Even wat beter bekeken: de letters zijn lekker strak
Even wat beter bekeken: de letters zijn lekker strak

Volg Hippearmbandjes ook op Facebook en Twitter

WINACTIE

Weet je wat leuk is? Ik mag van Hippearmbandjes.nl ook een leuk armbandje weggeven! Supertof!
Laat hieronder in een reactie weten welk armbandje je graag wilt hebben en eventueel wat je erop wilt hebben. Je kunt kiezen uit onderstaande foto’s. Let op: geef wel een goed e-mailadres door! Op 10 maart as. maak ik de winnaar bekend.
PhotoGrid_1425473647307

21 Comments

 • 4 maart 2015 at 20:49 — Reply

  Wat leuk!
  Ik zou graag meedoen voor zo’n zilveren armband die links onderin staat. En dan zou ik de naam Luuk er graag op willen hebben 🙂

 • 4 maart 2015 at 20:54 — Reply

  Oh, wat leuk! Ik kan niet kiezen, en ik ga denk ik zelf via de website bestellen (als ik ooit gekozen heb). Bedankt voor de fijne tip!

 • anja
  4 maart 2015 at 21:02 — Reply

  Wat een leuke actie , ik loot graag mee voor de armband met het blauwe bandje en dan met de naam Percy

 • 4 maart 2015 at 21:12 — Reply

  Super leuk! De roze graag met de tekst ” amour toujours ” 🙂

 • 4 maart 2015 at 21:14 — Reply

  Wat en leuke armbandjes, ik zou wel graag mee willen doen voor het rose-goudkleurige (met roze koordje,) rechtsmidden in, Met de naam Tess op de kraaltjes, het ziet er zo ontzettend schattig uit voor een heel klein dametje…

 • Renee
  4 maart 2015 at 21:17 — Reply

  Wat een leuke stoere armbandjes zeg! Ik vind de zilverkleurige linksonder het mooiste. Al zijn ze allemaal leuk. Mocht ik winnen dan zou ik graag de namen van mijn dochters erin gegraveerd willen hebben; Lena en Ine. Maar ik ga sowieso maar eens hun webshop eens bekijken!

 • Meike
  4 maart 2015 at 21:24 — Reply

  Ik zou graag meedoen voor een koperkleurig armbandje en dan de naam Merel erop en een sterretje (als dat kan). Ze zien er erg mooi uit !

 • nathalie
  4 maart 2015 at 21:25 — Reply

  Leuk doe graag mee voor de blauwe rechtsonder niet voor mijzelf maar voor mijn zoontje Sam met zijn eigen naam erop.. STOER

 • Corina Rodenburg
  4 maart 2015 at 21:48 — Reply

  Super leuk!!! Met de namen van onze 3 meiden straks; Sophie, Eline en ….. (De laatste houden we nog even geheim

 • 4 maart 2015 at 21:53 — Reply

  Oh die koperkleurige. En dan met mijn #gewoondoen er in!! Ok me er aan te herinneren dat het leven te kort is.

  • Marlieke (Author)
   12 maart 2015 at 14:18 — Reply

   Elja!!!! Je bent de gelukkige winnaar geworden! Gefeliciteerd. Stuur je een foto van het eindresultaat?

 • 4 maart 2015 at 21:56 — Reply

  Ik wil die linksboven wel winnen! En dan met de naam Amber erop. Dus ik wil hem winnen voor Amber

 • Fokje Meindertsma
  4 maart 2015 at 22:56 — Reply

  Ze zijn echt superleuk!!
  Ik doe mee voor de zilverkleurige linksonder, met de namen van mijn 3 kinderen: perrie <3 bente <3 leon

 • maggie
  4 maart 2015 at 23:27 — Reply

  Geweldig mooi, zou graag mee willen doen voor mijn petekind
  En wel met de tekst : live life to the fullest…. Dat zou ik hem graag mee willen geven…Op de zilver kleurige armband links onder..

 • Juliet
  4 maart 2015 at 23:56 — Reply

  Heel gaaf! Die linksboven met roze touwtje en zilver plaatje. Met de naam Lieve van mijn dochtertje. Zij en haar tweelingzusje Linde kregen rond kerst een naam-armbandje. Lieve verloor ‘m en tot op de dag van vandaag wil ze zo graag een nieuwe en moet ik dat nog altijd verwezenlijken. Zou leuk zijn als het zo lukt. Dan heeft ze een hele originele!!

 • Wendy
  6 maart 2015 at 20:46 — Reply

  Wat een lieve actie! Ik moet helaas mn kinders een nachtje missen vanwege een blinde darm operatie. Al een hele week pijn gehad en vandaag onder t mes gegaan…
  En volgende week ben ik ook nog is jarig. Kan helaas nu niet doorgaan maar zou zo’n prachtig bandje met de namen Thijs en Isa heel gaaf vinden!

 • Tineke
  7 maart 2015 at 20:43 — Reply

  Wauw!! Super tof….en mooi gemaakt idd!! Die wil ik wel winnen…hihi!! Dan ga ik voor nr 1…linksboven! Heerlijk kleurtje! Tekst… Ninte♡Diede

 • Peggy
  7 maart 2015 at 21:04 — Reply

  Ga voor de foto links boven, dan met de tekst Live Life Love Joia

 • Pingback: | Lovethat

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: