nailmatic kids nagellak via twee ons geluk

Laat ze zelf nagellakken!

Eva en Liza lijken als het gaat om nagellak niet op hun moeder, maar gelukkig wel op hun beide oma’s! Die gaan de deur niet uit zonder mooie nagels en het liefste nog gelakt. Mijn nagels zijn niet gelakt en op mijn teennagels plakt een verschoten rood kleurtje wat dringend aan vervanging toe is. De nagellakjes die ik dan in huis heb, zijn half droog en al zo oud.

nailmatic kids nagellak via twee ons geluk

Nailmatic kids nagellak via Twee ons geluk

Onlangs kregen de meiden via Twee ons Geluk eigen nagellak. Nagellak van Nailmatic is op waterbasis en daarmee superveilig voor sabbelende dreumessen die samen met mama willen tuttebellen, ideaal voor drammende peuters die graag ALLES ZELLUF willen doen en ongeduldige kleuters die anders alles onder de nagellak smeren omdat de handen nog niet droog zijn.

Lees hier nog een blog over Twee ons Geluk

nailmatic kids nagellak via twee ons geluk Deze nagellak op waterbasis is veilig voor kleintjes die nog weleens vingers in de mond stoppen omdat ze geen giftige stoffen bevatten. Zo klein zijn mijn kinderen gelukkig niet meer, maar ik vind deze nagellak vooral ideaal omdat je het er met wat warm water er zo weer afpoetst. Dat betekent dus ook dat je het zo uit kleren krijgt of van de bank. En met dat laatste hebben we ervaring, helaas šŸ™‚

 

nailmatic kids nagellak via twee ons geluk

Je kunt enkele potjes (7,95) kopen, maar ook setjes van drie (19,95), er zijn zelfs setjes met nagellak en lipgloss (15,95)!

Bekijk hier alle leuke nagellakjes

Filed under Huid en haar, Samenwerkingen
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: