Kleuren voor volwassenen, heerlijk of frustrerend?

Kleuren voor Volwassenen is helemaal hip en sinds Eva het steeds leuker vindt om te kleuren en dat het liefste samen met mij doet, ben ik er ook aan begonnen. Kleuren is een heerlijke ontspannende bezigheid, waarbij je even helemaal tot rust komt… Tot zover het reclamepraatje, want eigenlijk ben ik steeds behoorlijk gefrustreerd. Ik krijg de juiste flow maar niet te pakken. De stiften heb ik de deur uit gedaan omdat het erg lelijk werd. Een aantal pagina’s heb ik uit het boek gescheurd omdat ze afschuwelijk waren geworden. Ik weet maar niet welke kleuren ik moet pakken en hoe ik er een mooi geheel van maak. En als ik dan eindelijk een keertje tevreden ben, dan moet ik het wel weer ergens verpesten waardoor de kleurplaat uiteindelijk weer niet mooi is.

Ik ben op Pinterest gaan kijken en de kleurplaten die ik daar vond, waren wel mooi, maar niet fan-tas-tisch. Ik zag alleen andere kleurplaten, die ik graag ook wil inkleuren. In mijn hoofd is het altijd zo mooi, maar eenmaal op papier is het een leuke poging 🙂

Dus mijn vraag aan jou: hoe kies je de kleuren uit die je gebruikt bij je kleurplaat?

En dan wil je wel zien hoe mijn kleurplaten zijn geworden zeker? Nou vooruit. Niet te kritisch zijn hoor… 🙂

kleuren-voor-volwassenen-lovethat

Via Bol.com vindt je veel kleurboeken! Ik gebruik inmiddels Qualitätsbuntstifte van LEON, gekocht bij de Aldi.

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

22 Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: