Zwieren als een echte prinses in een prachtige baljurk en trouwen met haar beste vriend Percy in het roze kasteel van Assepoester in het bijzijn van al haar vriendjes en vriendinnetjes. Dit zijn twee van Eva’s grootste dromen. Eva is een meisje, ze houdt ervan zich te verkleden als een prinses inclusief hakjes en een kroon. Ze hoeft er geen kettingen of armbandjes bij aan, maar d’r haren moeten wel los. Ik vind het geweldig.

Haar nieuwste droom heeft alles te maken met de olympische spelen: Eva wil het ijs op. Ze wil ook zwieren in een hemd (met blote armen) op echt ijs en met schaatsen aan. Ze is ervan overtuigd dat ze dit goed kan en eigenlijk ben ik er ook wel van overtuigd. In ieder geval van het feit dat ze zich staande kan houden op het ijs. We gaan het zien. Ik heb haar beloofd om binnenkort, wanneer de baby is geboren, met haar naar de schaatsbaan te gaan en dat we dan gaan oefenen op het ijs.

“Met mijn hemd aan?”
Nee, want er moet natuurlijk wel wat te dromen overblijven.

Haha en dit is echt een hele slechte photoshop-actie van mij đŸ™‚

You May Also Like

2 comments

Reply

Wat leuk om die meisjesdroom te lezen. Zo mooi om te zien wat ze bezighoudt. Dat ze nog lekker durven te dromen en geen grenzen kennen.

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.