Ik zou met alle liefde…

Ik zou met alle liefde…

X

Ik zou met alle liefde…

 • je met een bezoekje vereren
 • je kleine baby uren knuffelen
 • genieten van je nieuwe grote gezin
 • horen van jou hoe het gaat
 • naar je voorstelling kijken
 • lekker bij je komen eten
 • je kleine pups willen zien en van genieten
 • lekker met je shoppen
 • met je mee blèren met Guus Meeuwis
 • met je willen lachen
 • met je willen huilen, als dat dan echt noodzakelijk is
 • gewoon met een kop thee bij jou op de bank zitten
 • je even uit de brand helpen
 • je met je eigen bedrijf willen helpen
 • mijn kinderen met jouw kinderen laten spelen
 • naar de dierentuin gaan samen met jou
 • en jouw nieuwe huis bekijken
 • je willen helpen met verhuizen
 • met jou naar Gooische Vrouwen gaan
 • uiteten gaan met jullie
 • rustig bijkletsen al dan niet in een kinderspeelparadijs
 • een knuffel geven
 • je willen zien
 • je willen horen

En de bittere waarheid is dat het niet past in een week. Ik kan me niet opsplitsen of in vieren delen. Maar wat is het fijn dat een hoop lieve mensen met me willen afspreken. Die met mij willen bijkletsen. Die willen zien hoe het met Eva gaat en hoe groot Liza al geworden is. Die bij mij willen zijn.

En die ík moet teleurstellen.

Dus lieve vrienden en vriendinnen. Ik wil jullie ook graag zien (meer dan ik duidelijk kan maken), maar dan graag wanneer ik wat langer in Nederland ben… En dan ook graag wanneer het geen Sinterklaas is, wanneer ik een auto heb om me in te kunnen vervoeren en wanneer ik de rust en ruimte voor de kids kan creëren om alle indrukken te verwerken.

Emigreren is heftig, een korte vakantie naar ‘huis’ is een stuk heftiger kan ik je zeggen.

Daarom bij deze:

Foto door Thomas van der Willik | Thomasvanderwillik.com

Foto door Thomas van der Willik | Thomasvanderwillik.com