Ik heb het er al vaker over gehad, maar Liza heeft echt een fantastisch koppie voor mutsen! Ze moet wel. Met een enkele haar op haar hoofd (oké, ik overdrijf een klein beetje), oren die snel ontsteken en een Zwitsers windje die zowel warm als koud kan zijn, ligt die verkoudheid op de loer. Laat ik nou mutsen ook echt superleuk vinden. Ik heb laatst weer een doos uitgepakt en daar kwam ik nog mutsjes van Eva in tegen. Nog even wassen en mevrouw kan de hele winter vooruit met haar mutsenvoorraad. Joehoe!

Vandaag deel ik haar leukste mutsen-instagramfoto’s. mutsenmeisje

Wil je mijn instagramfoto’s voortaan ook zien? Voeg me dan toe: instagram.com/mijndochtersenik

You May Also Like

4 comments

Reply

Wat een vrolijke mutsen met een nog vrolijker snoetje eronder!

Reply

aaah super cute foto`s en leuke muts allemaal

Reply

Aaahw wat een schatje!

Reply

Wat een schatje toch. foto 4 blijft mijn favoriet!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.