Heb je nog wat gemist?

Soms is het internet echt overvol. Berichten, blogs, youtube-filmpjes, virals, plaatjes en soms komen er wel 100 keer dezelfde dingen voorbij. Hoe cool sommige dingen zijn, hoe gaaf verzonnen, hoe mooi ook gemaakt. Als je het overal kunt vinden, dan hoef je het dus niet op Love that! te komen zoeken. Vind ik. Maar, voor iedereen die toch niet alle kanalen af gaat, laat ik jullie vandaag even zien waar ik afgelopen week van heb genoten online. Wellicht herken je wat, misschien is het ook allemaal wel nieuw! Veel plezier er dan mee.

Zelf-portretten van Kaija Straumanis

funny-self-portraits-kaija-straumanis-1Deze fotografiestudent maakt foto’s van zichzelf in alledaagse situaties terwijl er wat naar haar toe gegooid wordt. Dat het er soms behoorlijk hard aan toe gaat, dat zie je wel terug in de hele serie die je onder andere hier kunt vinden.

De kleuter in papieren jurkjes van de sterren

De moeder die haar kleuter in deze creaties krijgt, krijgt van mij echt een dikke pluim! Eva zou dat ook echt wel leuk vinden, maar er helemaal het geduld er niet voor hebben. Laat staan dat ik zo creatief met papier ben! De moeder van Mayhem, Angie, is dat dus wel en haar volg je via instagram

Wil je weten hoe dit model er echt uitziet?

Het team van College Humor de-photoshopte dit model en het zal je verbazen hoe ze er daarna uitzag. Een dikke vette like van mij voor dit filmpje!

First Kiss filmpje…

Dit filmpje zal je vast niet ontgaan zijn. Volgens mij is hij van CNN tot aan Hart van Nederland op tv geweest (of niet, want ik heb het niet gevolgd). Het heeft in ieder geval op het moment van schrijven bijna 30 miljoen views op Youtube. Het filmpje zelf was niet mijn ding en nu blijkt het ook nog gewoon een ordinaire reclamecampagne te zijn met acteurs in de hoofdrol. Ik ging er in het begin nog een klein beetje in mee. Totdat ze gingen kussen, toen werd het echt enorm ongeloofwaardig (en ranzig).

Zwaai, zwaai!

Deze lieve oude vrouw zwaait naar studenten, die daardoor weer heel vrolijk terug zwaaien. Een mooi filmpje dat ik via de Facebookpagina van Flow zag.
)

Uiteraard ben ik nu wel benieuwd, heb ik nog wat gemist?

Filed under Beleven, Kinderen, Video en fotografie
Tagged , , , , , , , , , ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: