Gratis downloads van alfabetletters!

Vandaag viel mijn oog op het fotolijstje op de kast met daarin de downloads van Kerst. Dat was een beetje jammer. Daarom ben ik op zoek gegaan naar nieuwe downloads voor in dit lijstje. En ik heb het gevonden hoor, gratis printables met de letters van het alfabet. Wel in het Engels, maar ze zijn zo leuk voor nu, dat het mij niet uitmaakt. Dat is het voordeel van gratis downloads, het kost je alleen inkt en je hebt zo weer wat anders in je kamer hangen.

Je download deze mooie set van 26 gratis alfabetkaarten op de website van MamaMiss.com.

printables alfabet
Ik heb de letters van Eva gedownload en in het lijstje gedaan. Ik denk dat het wel leuk staat in haar kamertje de komende tijd. Als ik het weer zat ben, waarschijnlijk richting Pasen, dan gaat het lijstje weer naar beneden en zoek ik weer naar nieuwe downloads.
Via onze pinterestpagina blijf je op de hoogte van alle leuke gevonden gratis downloads/printables

Hieronder een foto van het eindresultaat. De E en de A herkende ze wel. De letter V in combinatie met de ‘gitaren’ was wat lastiger, dus noemde ze de gitaren maar ‘vitaren’ en maakte ze het voor zichzelf ook kloppend. đŸ™‚

20140121-091231.jpg

Filed under Inspiratie, tips & trucs, Kinderen
Tagged , , ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: