Disclaimer | Op uitnodiging van Wildlands en Center Parcs ben ik deze week op Parc Sandur in Emmen. Je leest op Lovethat een eerlijk verslag hiervan.

Onze tweede vakantiebestemming van deze periode in Nederland is Parc Sandur in Emmen. De rit vanaf Brabant verliep zonder problemen en met slapende meisjes achterin. Dus zij waren goed uitgerust voor hun eerste dag. En zoals het hoort, gingen wij de eerste dag op verkenning! We verkenden het huisje en de speelplekken. Van de foto’s en filmpjes die ik hiervan maakte, bouwde ik een filmpje. Eens een keer totaal wat anders, maar ook wel heel leuk om te doen.

Een goede eerste indruk

Een uitgebreide review van dit park komt uiteraard later voorbij, voor nu zou ik je willen vragen om het filmpje te bekijken voor een eerste indruk. Ik kan je met mijn kritische Zwitserse blik, alvast vertellen dat ik heel aangenaam verrast ben!

Bekijk ook de eerdere blog: wat is er te doen in Emmen?
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NBP78n7ZbNw[/embedyt]

Zal ik van vandaag ook weer zo’n filmpje maken?

You May Also Like

2 comments

Reply

ziet er heerlijk uit! Lekker de ruimte zo met z’n drietjes.

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.