Een mooi merk voor in je huis: Bloomingville

6 februari 2015

Een mooi merk voor in je huis: Bloomingville

6 februari 2015

Van sommige merken zou ik alles wel in huis willen hebben. Één van die merken is het Deense Bloomingville.Het leuke van de collectie van Bloomingville is dat het van het hippe zwart-wit naar het gekleurde pastel gaat. Maar ook van robuust hout tot mooi wit en strak porselein. Ik vind alles wel mooi, maar momenteel ga ik toch voor de pasteltinten en de posters. Toch vreemd dat ik daar een jaar geleden nog niet aan moest denken. Niks is zo veranderlijk als een mens, uuh vrouw, dat blijkt wel weer!

Bloomingville is Deens design met een frans tintje

Bloomingville is puur Scandinavisch design (Deens) met een unieke stijl. Hun motto ‘Share your Style. Tell your story. Change your home.’ is treffend. Je kunt met Bloomingville jouw huis aanpassen en je eigen verhaal vertellen, hoe jij wilt leven en hoe jij wilt wonen. En dat voor vaak een leuke prijs!

Zoals je van mij gewend bent, zet ik de leukste items weer op een rijtje!
bloomingville
tekst

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Judith 6 februari 2015 at 10:59

  Ja, ik ben fan van bloomingville. De origami vaas staat hier op de wishlist :-). X, Judith

 • Vlijtig Liesje 6 februari 2015 at 11:10

  Ik vind het kopje met die vogels erg mooi. Ik kende dit merk nog niet.

 • Sonja 6 februari 2015 at 22:12

  O ja. Helemaal mijn smaak!

 • […] vandaag merken als Home Affaire, Ritzenhoff & Breker en natuurlijk Bloomingville (waar ik al eerder over […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.057 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×