De acht leukste afscheidscadeautjes voor juf en meester


De laatste weken van het schooljaar zijn bij ons aangebroken, langzaam denk ik aan het afscheidscadeautje voor de Eva’s juf. Hier in Zwitserland is het niet echt normaal om te doen, maar omdat het in Nederland wel normaal is vind ik het wel leuk om erin te houden. Bij ons wordt het waarschijnlijk gewoon een tekening. Wie de juf of meester wel wat extra’s wilt geven, heb ik op Pinterest weer wat leuke ideetjes gevonden.

Bekijk ook het artikel dat ik eerder schreef met originele ideeën

De acht leukste afscheidscadeautjes voor juf en meesterDe laatste weken van het schooljaar zijn bij ons aangebroken, langzaam denk ik aan het afscheidscadeautje voor de Eva’s juf. Hier in Zwitserland is het niet echt normaal om te doen, maar omdat het in Nederland wel normaal is vind ik het wel leuk om erin te houden. Bij ons wordt het waarschijnlijk een tekening. Wie de juf of meester wel wat extra’s wilt geven, heb ik op Pinterest weer wat leuke ideetjes gevonden.

De acht leukste afscheidscadeautjes voor juf en meester


Filed under Actualiteit, Kinderen
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: