Soms moet je jezelf eens kietelen en aangezien ik mijn sieraden toch echt zelf moet kopen, deed ik dat onder het mom van ‘Moederdag’. Wat uiteraard niet betekent dat ik niks voor Moederdag heb gekregen, want ik kreeg wel degelijk naast een mooie pasta-ketting, een fantastisch cadeau. Maar daarover later meer! Ik deed mezelf een armband in de kleur goud cadeau met de namen van Eva en Liza erop. Ik wil mijn meiden op zich wel graag bij me dragen, maar een tatoeage of ketting met naam is niet aan mij besteed. Armbandjes beginnen steeds meer mijn ding te worden, dus toen ik bij iemand anders dit armbandje met ingeslagen letters zag, was ik verkocht.

Ik bestelde hem via Facebook en al een paar dagen later had ik de bestelling in huis. En dat voor Moederdag. Ik vond (en vind) dat nog steeds voor echt handwerk een hele prestatie. Inmiddels is ook de website VanSaar in de lucht (www.armbandvansaar.nl) en kan je op eenvoudige wijze je bestelling doorgeven. De armbanden zijn 1 maat (je kan ze zelf eenvoudig verstellen) en komen in de kleuren Goud, Zilver en Rose (die is alleen tijdelijk uitverkocht). Een armband (inclusief de ingeslagen letters en tekens) kost € 19,50.
vansaar

Leuk, simpel armbandje hè. Ik vind het helemaal bij me passen. Niet teveel opsmuk, gewoon zoals ik ben en dan draag ik toch mijn beide meisjes bij me!

You May Also Like

6 comments

Reply

Wauw! Dat is nog eens een mooie cadeau voor jezelf!

Reply

die ga ik zeker kopen, echt gaaf!

Reply

Leuk!!! Wat voor kleur?

Reply

Goud lijkt me mooi, en wat voor zou jij nemen?

Reply

Ik wilde eerst rosé, maar die was er tijdelijk niet. Nu heel blij met de goudkleurige!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.