Zoals jullie weten fotografeer ik weer steeds meer. Zo ook in opdracht. Nu staan deze opdrachten nog wel in het teken van mezelf bekend maken in het Zwitserse, maar je moet ergens beginnen toch? Gelukkig mag/kan ik die foto’s wel delen! Vandaag deel ik dan ook een supergave fotoshoot die ik afgelopen weekend had. Fotografie en ballet gaan prima samen!

Een meisjesdroom

Nicole droomde er als jong meisje al van om een ballerina te zijn. Nu haar eigen dochter op ballet zit, nam zij het heft in eigen handen. Ze trok de spitzen aan en nam ook les. Een meisjesdroom komt uit! Ze wilde heel graag foto’s van zichzelf op spitzen en in mooie posities (dat heet toch zo?) en die foto’s heb ik gemaakt. Van het resultaat werden we allebei erg happy!

Hebben jullie weleens foto’s van jezelf laten nemen?

collageballet-WIT

You May Also Like

12 comments

Reply

Wauw prachtig !

Reply

Thanks!!!

Reply

Wat een mooie foto,s en wat leuk, dat Nicole haar droom probeert waar te maken. Goed zo, marlieke, je hebt talent. Ik hoop, dat ze in Zwitserland snel merken, hoe goed je bent. Probeer zo veel mogelijk reclame te maken. Mensen, die veel invloed hebben desnoods gratis op de foto voor reclame. Ik duim voor je!

Reply

Dat is inderdaad de bedoeling! Zo deed ik dat in NL ook 🙂

Reply

Wat stoer zeg! Echt heel mooi!

Reply

Dank je wel!

Reply

Prachtige foto,s

Reply

Dank je wel!

Reply

Mooi hoor!

Reply

Thanks!

Reply

Wat een mooie foto’s! Ik heb dat ook, mijn meisje is aan het dansen en daardoor ben ik ook begonnen, samen dansen is zo gezellig 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.