Ballet. Fotografie van een meisjesdroom

Zoals jullie weten fotografeer ik weer steeds meer. Zo ook in opdracht. Nu staan deze opdrachten nog wel in het teken van mezelf bekend maken in het Zwitserse, maar je moet ergens beginnen toch? Gelukkig mag/kan ik die foto’s wel delen! Vandaag deel ik dan ook een supergave fotoshoot die ik afgelopen weekend had. Fotografie en ballet gaan prima samen!

Een meisjesdroom

Nicole droomde er als jong meisje al van om een ballerina te zijn. Nu haar eigen dochter op ballet zit, nam zij het heft in eigen handen. Ze trok de spitzen aan en nam ook les. Een meisjesdroom komt uit! Ze wilde heel graag foto’s van zichzelf op spitzen en in mooie posities (dat heet toch zo?) en die foto’s heb ik gemaakt. Van het resultaat werden we allebei erg happy!

Hebben jullie weleens foto’s van jezelf laten nemen?

collageballet-WIT

12 Comments

 • 27 april 2015 at 07:12 — Reply

  Wauw prachtig !

 • Nera
  27 april 2015 at 07:29 — Reply

  Wat een mooie foto,s en wat leuk, dat Nicole haar droom probeert waar te maken. Goed zo, marlieke, je hebt talent. Ik hoop, dat ze in Zwitserland snel merken, hoe goed je bent. Probeer zo veel mogelijk reclame te maken. Mensen, die veel invloed hebben desnoods gratis op de foto voor reclame. Ik duim voor je!

  • Marlieke (Author)
   27 april 2015 at 21:18 — Reply

   Dat is inderdaad de bedoeling! Zo deed ik dat in NL ook 🙂

 • 27 april 2015 at 07:48 — Reply

  Wat stoer zeg! Echt heel mooi!

 • Debbie
  27 april 2015 at 10:49 — Reply

  Prachtige foto,s

 • 27 april 2015 at 17:45 — Reply

  Mooi hoor!

 • sofiemailt
  27 april 2015 at 22:11 — Reply

  Wat een mooie foto’s! Ik heb dat ook, mijn meisje is aan het dansen en daardoor ben ik ook begonnen, samen dansen is zo gezellig 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: