Ons Zwitserleven | Tweede week van de vakantie met SNEEUW!

Ik vond deze vakantie niet zo tof als ik eerlijk ben. Het weer zat niet echt mee. Ik was niet helemaal fit en Eva was echt een drama omdat ik niks goed kon doen. Ik schreef er een blog over en die heb ik uiteindelijk niet gepubliceerd. Maar het heeft wel zijn weerslag gehad dop deze vakantie. Gelukkig hadden we ook leuke momenten, heel veel leuke momenten. Want het sneeuwde en we gingen naar een traditioneel voorjaarsfeest. We speelden heel vaak ganzenbord, we wandelden een stuk en ik genoot van haar en haar lieve zus. Want ze zijn lief, heel leuk, fantastisch en… soms een drama.

Oh dat knappe koppie. Wie kan dat weerstaan!

We gingen zaterdag op jacht naar frikadellen!

Zondag was het nog even wachten op de paashaas

Ganzenborden!

Maandag moest ik nog een keer de eieren verstoppen. En nog een keer…

Maandagmiddag gingen we naar het Eierlesefest. Hier zie je meer foto’s

 

Natuurlijk eindigde het feest met een suikerspin en een ijsje


Dinsdag was het zo’n rotweer dat ik blij was dat we werden uitgenodigd bij een vriendin. Tussen de buien door gingen we nog even wandelen

Laat Liza maar poseren 🙂

Kleine hompjes bij elkaar.


En zo werden we op woensdag wakker! SNEEUW

En om half negen waren de meiden al in de sneeuw aan het spelen!

Niet voor lang hoor, want het was KOUD

‘s Middags gingen we naar de Baggersee. Op de weg er naartoe kwamen we door een kleine sneeuwstorm en een enorme hagelbui. Bij de Baggersee was het stralend weer!

Bizar hoe het weer ineens kan omslaan.

‘s avonds zorgde Eva voor het toetje!

Al was het ochtend om heel snel te vergeten, donderdagmiddag hadden we een leuke middag. We gingen naar het uitkijktoren!


 

Donderdagavond had ik een vergadering van de cultuurvereniging. Daar kreeg ik de gedrukte exemplaren van mijn ontwerpen te zien en ze zijn fantastisch!

Verder poetste ik op vrijdag…

& gingen we naar de speeltuin

Om de week af te sluiten aten we een broodje hamburger. Liza at hem alleen zonder hamburger! haha

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Laat hier je reactie achter

%d bloggers liken dit: