Ons Zwitserleven | Spannende week

Deze week zat ik een beetje in de stress, de verhuurder had namelijk opgebeld omdat ze iets wilde bespreken. Ze wilde niet echt vertellen waar ze het dan over wilde hebben, bij mij gingen er dan ook allerlei scenario’s door mijn hoofd. Moeten we eruit? Wil ze het verkopen of heeft ze misschien klachten gehad.

Het weekend stond in het teken van fotoalbums maken! Ik begon al vroeg op zaterdagochtend
Omdat mijn computer op een gegeven moment niet meewerkte, ging ik even met Liza naar de speeltuin. Eva was trouwens bij vriendinnetjes slapen en ging daarna direct door naar de scouting.
Gijs, de kat, vond het maar wat leuk dat ik met de albums bezig was
Omdat het zaterdagavond niet opschoot, ging ik zondag verder op een andere pc. Ook daar ging het niet van harte…
Uiteindelijk lukte het en was mijn eerste album besteld!
Maandagochtend zou de verhuurder komen en ging ik ipv een stuk wandelen, een rondje rennen.
De verhuurder kwam uiteindelijk niet, stress voor niks.
“Mama wil je voor mij ook rekensommen maken?” En dat doen we dan maar.
Ik zette het tekenhoekje weer terug in de woonkamer
Op woensdag kwam dan de verhuurder en een vriendin vroeg of haar zoon mocht komen spelen. Een beetje afleiding kon ik wel gebruiken.
In de krant stond op de tweede pagina een mooie advertentie van mijn hand
Woensdagmiddag gingen we even langs de kringloop. Daar vond ik deze tafel. Inmiddels heb ik hem gereserveerd en hoop ik hem komende week op te kunnen halen
De woensdagavond staat de laatste weken in het teken van het maken van decoratie voor ons Maskenball met carnaval. Weer eens iets anders.
Donderdag doen de meiden een wedstrijdje boos kijken!
Er wordt zo heerlijk gebruik van gemaakt.
Ik besluit onze huidige eettafel goed te poetsen. De meiden zagen dat en besloten het werk uit handen te nemen. Een uur lang waren ze met het schoonmaakspul bezig!
Daarna kwamen de buurjongens en speelden ze de rest van de middag heerlijk met elkaar binnen en buiten.
Hahah… dat ben ik onder een doek tijdens MuKi turnen. Liza was zo lief en gelukkig aan het spelen dat ik het eigenlijk wilde filmen. Maar net toen besloot ze dat ze liever wilde klimmen en lag ik samen met andere mama’s onder een doek 🙂
Na de MuKi hagelde het!
Eva was vroeg met puzzelen, Liza heeft het puzzelen helemaal overgeslagen. Nu hebben we alleen puzzels met 100 stukjes in huis. Dat deden we dus samen, maar moet zeggen dat Liza het wel snapte (ondanks dat ze nooit puzzelt!)
Als je om 5 uur wakker bent, dan val je in de auto in slaap. Thuis volgde ik haar voorbeeld 😉
Eva was heerlijk in de speelkamer aan het spelen
En nog een wedstrijdje boos kijken!
En we eindigden met veel gelach en de film Harry Potter!

Oh en voor wie nu denkt dat het perfect was deze week? Helaas. Eva wilde dinsdagmiddag niet naar school en maakte zo’n scene op straat, maar dan ook echt dat het echode door het hele dorp. Ik was op een gegeven moment niet happy. Heb haar naar school gebracht (ze mocht nog kiezen om uit te stappen bij haar vrienden) en gezegd dat ze een week geen tv mocht kijken of mocht gamen. Ze accepteert het dat wij nu beslissen wanneer de tv aangaat en is de rest van de week een voorbeeldig meisje geweest.

Oja en wat betreft de verhuurder. Niks aan de hand, we hebben een nieuw tuinhek nodig en die mogen we uitzoeken. Daarbij liet ze weten dat ze het fijn zou fijn als de kinderen hier – in dit huis – gewoon zouden opgroeien. Een pak van mijn hart dus!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: