Ons Zwitserleven | RELAXED! Zo was onze tweede week van de zomervakantie

Deze week was de tweede week van de zomervakantie. Eva telt de dagen alweer af voordat ze naar school mag, maar gelukkig geniet ze ook echt van de vakantie. Ze mochten deze week samen gaan logeren en wij kregen ook logees. Daarbij reed ik donderdag natuurlijk naar mijn ouders en genoten we vrijdag van een lekker dagje in Nederland. Een weinig spectaculair weekoverzicht, maar die moeten er ook zijn!

Deze foto is alweer 4 jaar geleden gemaakt, toen zag mijn leven er heel anders uit. Ik schreef er deze week over

Op zondag kregen we twee logees!

We eten spaghetti šŸ™‚

‘s Avonds kijken ze de oude getekende versie van de Grote Vriendelijke Reus

Maandag gaan de meiden dan zelf ook uit logeren en heb ik een relaxte dag en nacht!


Eva is gelukkig. Haar nieuwe juf stuurt een brief met aftelkalender!


Dinsdagavond komt Eva helemaal hyper uit bed, er is weer een tand uit!

Daarna verf ik mijn grijze haren blond!

Woensdag gaan we naar het zwembad

Zo’n paddestoel blijft leuk

Donderdagchtend zijn wij helemaal klaar om naar oma te rijden

Een speciale moeder en kind wc, wat een uitkomst!

Na negen uur rijden komen we dan om 4 uur aan

Oma leest voor – uiteraard!

En ook bij oma heeft Liza mijn bed gevonden

Op vrijdag gaan we naar het strandje in Drimmelen!

Smiddags gaan we naar Marianne waar ik lekker bijklets en de kinderen zich ook vermaken

‘s Avonds eten we met de familie lekker frietjes met frikandellen! Liza is overigens helemaal fan van de appeltjes van opa šŸ™‚

Kussie

Ik mis papa, daarom maak ik een tekening in zijn lievelingskleur!

Dat was onze week. Hoe was jullie week?

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Laat hier je reactie achter

%d bloggers liken dit: