Ons Zwitserleven | Wat een mooie week | Lovethat.nl Lovethat.nl

Ons Zwitserleven | Wat een mooie week

Afgelopen week was een fijne week in alle opzichten. Ik verbouwde Liza’s oude slaapkamer tot mijn werkkamer en was daar erg druk mee. De kinderen zorgde wel voor wat zorgen, maar ook voor gepaste trots. Ik ging nog een avondje op stap en helaas… sportte geen enkele dag. Jammer, maar volgende week beter!

Zondag besloot ik, omdat het weer stom deed, Liza’s oude kamer te veranderen en om een schilderij te maken

in Liza’s oude kamer (ze slaapt al een jaar bij Eva in de kamer) hing nog wel haar Nijntje poster. Die is naar de zolder gegaan

Aan het eind van de middag ging ik lekker los op de oude Keith Haring plaat. Wat vond ik het leuk om te schilderen met slechts twee kleuren!! (en de grijze ondergrond)

’s Avonds schijnt er een mooie maan.

En ik ging nog even kijken naar mijn mooie schilderij. Nog steeds ben ik er erg blij mee!

Liza had een moeilijke ochtend en klaagde over een slapende voet en weet ik veel wat meer. Omdat ze vaker klaagt en ook wel veel valt, vertrouwde ik het ineens niet meer. Ik maak een afspraak bij de kinderarts voor diezelfde middag. Overigens ga je in Zwitserland met je kinderen vrijwel altijd naar een kinderarts. Een huisarts voor kinderen eigenlijk. De kinderarts zag niks geks en gaf ons magnesium mee. Als het daarmee overgaat is het prima, anders gaan we verder onderzoek doen.

’s Avonds moet ik natuurlijk mijn gekochte dingen bij de ikea (want daar waren we die middag – zie vorige foto) in elkaar zetten

Handig zo’n hond! Jones trekt Liza maar wat graag voort

Mijn knappe moppie

Helemaal verbaasd was ze toen ze haar oude kamer zag. Zo mooi mama!

Ik blijf nog wel even schuiven denk ik

Woensdag ontdek ik deze vieze rupsennesten in de boom… Jakkes

Lezen moet leuk zijn. Deze week heeft Eva het lezen toch wel herontdekt en begint er lol in te hebben

Vorige keer tijdens het oudergesprek op school hoorden we niet zoveel positieve dingen over haar. Ze was brutaal, maakte veel ruzie, was snel afgeleid etc, etc. Vandaag hoorden we dat ze nog steeds snel afgeleid is, maar nu anderen niet meer van het werk afhoudt. Ze netjes is, lief, leergierig, eigenwijs, goed mee kan in de stof, fantastisch is in d’r talen, eigenlijk niet meer huilt of boos is en ook geen conflicten meer (op)zoekt. Gewoon zoals het hoort en het belangrijkste: ze is zichzelf ☺️Fijn, fijn, fijn! Dus heeft ze haar lievelingsijsje dubbel en dwars verdiend!

Woensdagavond ga ik naar de Rhema, een beurs hier in de buurt en zoals je van de Zwitsers gewend bent.. er wordt vooral gedronken en veel gedronken

Gelukkig hebben we de foto’s nog

De hond wordt steeds brutaler en klimt nu ook de bank op. Daar gaat Gijs zijn rustige plekje

En terwijl Eva rekent, klimt hij bij haar op schoot

En terwijl ik ’s middags toch wel een beetje instort van mijn korte nacht, klimt Jones lekker bij me.

Vrijdagochtend vind ik in een kastje oude Kauwbotten van Mello. Jones weet er wel raad mee!

Dat haar van Liza komt niet meer goed vandaag

Twee acrobaten

Ik loop nog een rondje met Jones en kom een nieuwe hond tegen. Een enorm beest, zo groot als Mello, maar lief!!!

En na een bezoekje aan de tandarts en de boodschappen, hadden we dorst! De meiden vonden al snel het speelhoekje!

Zo dat was onze week in vogelvlucht! Hoe was jullie week?

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: