Ons Zwitserleven | het mooie leven

Ons Zwitserleven | het mooie leven

X

Afgelopen week moesten we weer afscheid nemen van mijn ouders. Na een heerlijke feestweek, gingen ze op maandag weer weg. De rest van de week was rustig en gezellig. We moesten echt weer wennen aan het feit dat oma de kinderen niet in bed stopte en opa niet meer voor ons kookte.Wat zijn we verwend door hen. <3

Op zaterdag zei mijn moeder dat ik maar even naar bed moest. Ik was helemaal niet moe! Misschien was ik te chagrijnig, dus sloot ik mezelf op in de speelkamer achter de computer. Ik had een flinke fotoshoot te bewerken. Ondertussen kwam Liza steeds wat laten zien dat ze met opa en oma aan het maken was en besloot ze daarna maar gewoon bij me te zitten. Heel lief en gezellig.

Zaterdagavond gingen we lekker gourmetten en aten we aardbeien met slagroom toe. Wat een feest!

Vaste prik ‘s avonds. Oma leest voor, zingt liedjes en doet de kusjes

Op zondagochtend ga ik een uur met Eva lopen.

We waren echt heel hoog! Zo knap dat Eva dat volhoudt. Op de terugweg ging ik hardlopen en had Eva de step. We waren zo thuis!

Middags gingen we naar de watervallen. Helaas was de weg eromheen gesloten. Dus deden we maar wat anders.

Leuke foto met de meiden en oma. Op de achtergrond zie je een waterval.

Dames!!!

Zondagavond had Eva een uitvoering met de muziekschool. sinds een lange tijd zaten we met het hele gezin in de kerkbanken.

Liza had een favoriet boek đŸ™‚

En na zo’n volle dag, lagen ze zo te slapen!

Mijn ouders waren op tijd weg en ik ging een stuk lopen!

Het was een mooie tocht, die eindigde door de blubber en onbegaanbare wegen in het bos!

Maandagmiddag ga ik boodschappen doen en in de winkel geeft Liza iedere paspop een handje

Vaste prik als Floris thuiskomt, meerijden op de quad!

‘s Avonds knutselen ze van het cadeautje dat oma nog heeft achtergelaten

Dinsdag viert Liza haar verjaardag op de Spielgruppe

Omdat ze zich met het buitenspelen zeiknat had gekregen, ging Liza al vroeg in bad. Daarna wilde ze alle speldjes in, hoe schattig!

Een typische dinsdagavond… Zelfs poffertjes en eten voor de TV hielpen niet mee. Op een of andere manier is Eva op dinsdag zo moe. Echt sneu

Ook woensdag moest er weer een speldje in

Lekker ding!

Woensdagavond ging ik kegelen!

‘Zo is het veel mooier!” en ze heeft gelijk.

Donderdagavond eten we wraps met zalm en ham

Op vrijdag ga ik met Liza naar de gym. Dit keer mochten ze ook wat knutselen. Liza naaide een gave vogelslinger aan elkaar. Ik hoefde niks te doen! Eva kwam thuis met een zelfgemaakt stokpaard. Ik was even echt enorm trots op mijn creatieve meiden

Omdat mijn camera kapot is gegaan, koop ik een nieuwe op vrijdag. Als fotograaf kan je toch niet zonder?

Dat was het weer, onze week! Hoe was jouw week?