Ons Zwitserleven… Hoeveel wil ik nog delen?

“Marlieke, er is al zo lang geen weekoverzicht verschenen. Wanneer komt er weer een? Ik vond het altijd zo leuk om te lezen hoe het in Zwitserland gaat met jullie.”
En ik vond het altijd heel leuk om mijn leven te delen en toch is het laatste weekoverzicht vier weken geleden geplaatst. Waarom? Gewoon. Mijn leven was/is belangrijker. Ik heb het vreselijk druk gehad met Marlieke.com. De nieuwe pup, waar amper nog en blog over online is gekomen, kost veel tijd. De kinderen eisen zo hun tijd op en ik weet ook even niet meer wat ik wil.

Hoeveel van mijn leven wil ik nog delen? Hoeveel foto’s en verhalen over mijn kinderen wil ik nog schrijven? Wil ik ze nog online hebben of gewoon wat minder? Ik denk dat hier iedere blogger vaak over nadenkt. Eva verschijnt al een stuk minder online en Liza is inmiddels ook vier. Daarbij zijn heel veel verhalen al verteld en weet ik het gewoon even niet meer. Moet ik straks gaan schrijven hoe ik me voel dat Liza naar school gaat? Of de 8 leukste redenen dat je kind naar school gaat opschrijven? Ik ben er een beetje klaar mee merk ik…

Maar dan denk ik aan deze vaste rubriek en vind ik het zo zonde als er niet mee door zou gaan. Vier jaar van mijn leven en mijn kinderen staan hierin beschreven. Dit weekoverzicht is als een dagboek en ik kijk het zelf nog regelmatig terug.

Totdat ik eruit ben in welke vorm ik Lovethat dan wél wil gieten, misschien met alleen wel LOVETHAT items, probeer ik het weekoverzicht vol te houden. En daar kan ik maar beter nu mee beginnen, anders heb ik straks weer geen tijd.

Net voordat ik met vriendinnen naar Amsterdam vertrok, kwamen mijn nieuwe schoenen via Footway binnen
De meiden waren allebei uitgenodigd op het feestje van een vriendin van Liza
Eva tekent steeds leuker!
Ik ga je zo missen mama!
We beginnen ons weekendje Amsterdam met prosecco! What else? hahah
Eenmaal in ons fantastische Airbnb appartement gaat de volgende fles open!
Amsterdam!
Het was heel gezellig
Ik besloot spontaan naar de kapper te gaan en 20 cm eraf te laten knippen
Uiteraard gingen we nog naar madam tussauds
… en naar het sexmuseum, zongen we karaoke in een karaokebar, raakte ik verdwaald in alle talen die ik blijkbaar spreek, gingen we los op een 90s feestje en eindigden we ons weekendje op eerste paasdag zoals het hoort: brak!
Hier maakte ik de meiden dus echt heel blij mee! hahah
Onze paasmaaltijd, de frikandellen en krentenbollen staan niet op de foto

Pasen vierden we zo:

De skateboarden zijn een hit
Eva rijdt echt heel veel met haar skateboard
Jones slaapt nog steeds het liefste op de bank bij ons
Mijn jacht naar een normaal horloge met ‘smartwatch’ functie is over. Het is een Fossil Q geworden
Wil je een foto van me maken?
Elke dag skaten!
En zij rijdt liever op de step
Voor de vakantie heeft Liza haar laatste gymles. Wat een feestje hadden ze
Als kers op de taart gingen we daarna nog lekker met de hele groep (en de grote kinderen) grillen bij de speeltuin
Grote schoonmaak in huis, Floris brengt met de quad wat kleine dingen weg, terwijl ik met Eva de grote zooi naar de stort breng
Zaterdagavond wordt de cd die ik heb mogen ontwerpen gepresenteerd. ZO cool om daar deel van uit te mogen maken!
Zondag is Eva met een vriendinnetje mee en is Liza lekker aan het rommelen. De hond vond het niet zo leuk dat ze geen aandacht voor hem had
Dat werd later gelukkig goedgemaakt
De meiden hebben een vriendin te slapen en die spelen heerlijk buiten. Ik heb de tijd om de fotoshoot van zondagochtend af te ronden
Eva is ‘s avonds lekker muziek aan het luisteren en Liza is zo op haar in slaap gevallen. Zo zoet!
Overigens is Liza niet zo veel veranderd in de jaren qua gezichtje
Eva moet naar de tandarts voor haar voortanden en de tandarts haalt ze er gelijk uit. Wat een ander koppie!
Onze vrolijke frans!
Floris neemt woensdag een thuiswerkdag om op de hond te passen, wij gaan naar de dierentuin
Ze waren keigezellig!

Ons dagje weg!

Als we ‘s avonds een stukje gaan wandelen, maak ik deze foto van Floris met Jones
Eindelijk, na ruim 2,5 maand, ga ik weer hardlopen. Het valt me niet tegen!
Tussen Eva en mij botert het deze week niet zo. We maken er maar het beste van!
Ik maak eenvoudige worstenbroodjes, ze waren heerlijk!
Eva valt zo met Jones in slaap
Ook op maandagochtend ga ik rennen. Floris moet om half 8 weg, dus ik ben al vroeg onderweg. De vijf kilometer achter elkaar heb ik weer gehaald!
Dit meisje was zo vies dat ze in de douche moest, ze wilde er het liefste in slapen.
Van de buurvrouw krijg ik een fiets. Hoe cool!
Jones en de schildpad
Bij ons is het ook mooi weer
‘s avonds lopen we nog een rondje en komen we een vriendinnetje van Eva tegen
Woensdagmiddag moet ik foto’s maken op het sportpark. Eva drop ik op de skatebaan. Diep teleurgesteld kwam ze daarvan terug. Ze kon helemaal niet echt skaten… Het arme ding.
En omdat ik ‘s avonds nog een familiestoot heb (en floris de hele week in Rome is) mocht ik de kinderen bij vriendjes achterlaten. Uiteindelijk worden ze na 9 uur teruggebracht en was ik al ver met de foto’s
Omdat we weinig kunnen met Jones en Floris ook niet thuis is, gaan we donderdag naar de bodensee. Daar picknicken we, spelen ze met water en zijn we allemaal gezellig!
Liza besluit in een diepe slaap te vallen op de terugweg
Ik hang met Jones in de handstoel en val ook even in slaap
Ze slaapt uiteindelijk drie uur, zou ze het nodig hebben gehad? Maar blijkt daarna wel ondergepoept te zijn door de vogels…
Voor ons ‘s avonds makkelijke hap. Papa’s lasagne, zo vanuit de supermarkt!
Jones is al om 5:50 wakker en dus zit ik al vroeg aan het ontbijt buiten!
Op instagram schreef ik over mijn angst voor honden en dan vooral voor herders. en hoe ik er door Jones langzaam weer vanaf kom.

Zo… Dit was mijn maandoverzicht. Eens kijken wat er volgende week verschijnt… Hoe was jullie maand?

 

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: