Ons Zwitserleven: hobbelend de week door | Lovethat.nl Lovethat.nl

Ons Zwitserleven: hobbelend de week door

Afgelopen zaterdag heb je kunnen lezen dat ons leven de afgelopen maanden toch even anders was dan ik online heb gedeeld. Afgelopen week was dan ook een gekke week. We probeerden er het beste van te maken maar toch waren we gespannen voor de operatie van Floris.

Toch wil ik mijn week wel delen, dus kijk je mee?

Toen ik zaterdag thuis kwam stond dit pietje op me te wachten! Isn't she lovely?Toen ik zaterdag thuis kwam stond dit pietje op me te wachten! Isn’t she lovely? Op zondag besloten we de kerstmarkt in Feldkirch (Oostenrijk te bezoeken) Op zondag besloten we de kerstmarkt in Feldkirch (Oostenrijk te bezoeken) Wat kunnen ze samen toch lief zijn! Wat kunnen ze samen toch lief zijn! Liza en Gijs. Wat een teamLiza en Gijs. Wat een team Maandag ging ik sporten en bleef Liza bij haar vriendinnetje. Ze wilde niet meer weg en maakte toch een stampij! Maandag ging ik sporten en bleef Liza bij haar vriendinnetje. Ze wilde niet meer weg en maakte toch een stampij! Dinsdag maakten we samen de Adventskrans, nou ja samen... Liza wist precies hoe het hoorde en zo heb ik het maar gelaten.Dinsdag maakten we samen de Adventskrans, nou ja samen… Liza wist precies hoe het hoorde en zo heb ik het maar gelaten. Eva heeft op dinsdagmiddag altijd school en Eva was lekker aan het kleien. Eva heeft op dinsdagmiddag altijd school en Eva was lekker aan het kleien. Woensdagochtend. Deze mooie lucht fotografeerde ik in de auto op weg naar het ziekenhuis. Wat een zwaar gevoel had ik... Woensdagochtend. Deze mooie lucht fotografeerde ik in de auto op weg naar het ziekenhuis. Wat een zwaar gevoel had ik… Maar ik was vol vertrouwen... Maar ik was vol vertrouwen… Het was heerlijk weer en ik heb twee uur gewandeld, waarvan het laatste uur echt met de zenuwen in mijn lijfHet was heerlijk weer en ik heb twee uur gewandeld, waarvan het laatste uur echt met de zenuwen in mijn lijf

Al had ik wel iets lekkers om tot rust te komenAl had ik wel iets lekkers om tot rust te komen En toen Floris weer up and running was ging ik naar huis. Lunchte met dit fantastische eten en sliep een half uur. Daarna haalde ik Liza op. En toen Floris weer up and running was ging ik naar huis. Lunchte met dit fantastische eten en sliep een half uur. Daarna haalde ik Liza op.

Donderdagochtend mochten we Floris ophalen. 's Middags gaven we hem even rust en deden we boodschappen. De hagelslag was op en ik had trek in boerenkool met worst. Ook kocht ik een nieuw bed voor Liza. Hard nodig omdat ze op het logeerbed niet lekker sliep

Donderdagochtend mochten we Floris ophalen. ’s Middags gaven we hem even rust en deden we boodschappen. De hagelslag was op en ik had trek in boerenkool met worst. Ook kocht ik een nieuw bed voor Liza. Hard nodig omdat ze op het logeerbed niet lekker sliep

"Kijk  width=Inmiddels slaapt ze weer wat vaker in haar eigen bed, dus ik ben ook weer happy”

Liza gaat soms echt haar eigen gang. Zoals op vrijdagochtend. Is ze gewoon in haar winterjas aan het spelen!!! HahahaLiza gaat soms echt haar eigen gang. Zoals op vrijdagochtend. Is ze gewoon in haar winterjas aan het spelen!!! Hahaha

Bij de gym was de Samichlaus geweest! Bij de gym was de Samichlaus geweest!

Drie keer raden wat wij vrijdagavond gingen eten?Drie keer raden wat wij vrijdagavond gingen eten?

Juist! Ik had voor twee keer gemaakt, maar we hebben niet genoeg voor 4 personen over gehoudenJuist! Ik had voor twee keer gemaakt, maar we hebben niet genoeg voor 4 personen over gehouden

Na het bad leek ze ineens net op Harry Potter! Na het bad leek ze ineens net op Harry Potter!

1 reactie

  • Claudia Diependaal
    6 december 2016 at 10:43

    Ik hoop dat het al beter met Floris gaat.

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: