Ons Zwitserleven | Even doorbijten!

Ons Zwitserleven | Even doorbijten!

X

Wat ging deze week weer snel voorbij. Ik heb heel veel gewerkt aan de cd die volgende maand uitgebracht wordt en ik al het design voor heb gedaan. Gedaan, want we zijn nu bijna klaar! Gelukkig kon Liza deze week onverwacht overal spelen en eten, zodat ik iets meer lucht had om het af te maken. Mijn planning heeft gewerkt, dankzij heel veel hele lieve vriendinnen.

Ook komende week wordt druk en is bijna tot de minuut gepland, met een klassiek concert dat ik mede organiseer (en fotografeer), een evenement op woensdag dat ik 3 uur fotografeer, mijn ouders die langskomen, een bezoek aan Eva’s klas, Liza’s verjaardag en een concert van de muziekschool met Eva. Wat ben ik blij als het vrijdagavond is!

Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij dat ik mijn werkuren kan vullen met werk, maar deze laatste maand was alleen even krankzinnig met verschillende opdrachten en met meer uren dan mijn oorspronkelijke werkuren 🙂

Goed, tijd voor de foto’s!

 

Zaterdag was vast een lamlendige dag, want ik heb er geen foto’s van gemaakt. Deze foto maakte ik zondag. We ontdekten een nieuw gebied om te wandelen

na een goede wandeling gingen we wat eten. Het was heerlijk weer, en dat zag je op het terras. Hartstikke vol en om twee uur hadden ze al geen hamburgers en schnitzels meer

Ik maakte natuurlijk nog meer foto’s, waaronder deze van eva
Eenmaal thuis bleven we lekker buiten! Wat een perfect weer

Maandagochtend ging ik weer eens met de loopgroep mee. Er lag in het bos nog behoorlijk wat ijs. Net na het maken van deze foto gleed ik me toch uit! Gelukkig viel ik niet op mijn heup maar op mijn dijbeen. Die was de hele week blauw…

Maar eenmaal uit het bos, was dit uitzicht wel een cadeautje. Zoals altijd eigenlijk wel

Liza kon maandag direct na de Spielgruppe bij een vriendje eten en spelen. Zo kon ik met Eva naar de oogarts tussen de middag. Alles oke en helaas voor haar moest ze niet de vormen oplezen maar de letters 🙂

Dinsdagmiddag verras ik de meiden met pannenkoeken!

Woensdagavond tekenen Eva en ik allebei ons nieuwe hondje. Raad jij wat voor ras het is?

Oef, de woensdagochtend viel Eva zwaar!

Liza gaat met haar vriendinnetje Elin naar kindergym en ik ben samen met zussen en broer aan het werk. Hoe leuk is dat!

Als we eva middags naar een klasgenootje brengen, doet Liza kunstjes op haar step

We kwamen onderweg nog een lammetje tegen met een gebroken pootje. Zo schattig

Omdat ik hard gewerkt heb de afgelopen dagen en mijn polsen niet meer kunnen. Beland ik op de bank met een boek en een cuppasoepje.

En de kat!

Donderdagochtend zijn we weer op de krabbeltreff te vinden. Daarna is het ‘met-zonder-jassen-weer!’

Terwijl een vriendinnetje van Eva met Liza en Eva buiten speelt, ruim ik de gang leeg. Dat was even hard nodig

‘s Avonds doen we een goede check voor de cd die we maken. Nog even doorbijten!

Ik kook deze week uit het weekmenu van Smulpaapje. Wat een lekkere gerechten zaten ertussen!

Vrijdag doen we boodschappen. Mogen de meiden spelen, maar besluitLiza weer mee naar huis te gaan. Eva krijgt van een klasgenootje een oud skateboard en is er gelukkig mee.

 

BewarenBewaren