Je kon er afgelopen dinsdag al iets over lezen; Liza brak op zondag haar been. Waar ik vooraf echt dacht dat dat een drama zo zijn, blijkt het uiteindelijk niet zo’n ramp te zijn. Liza is een hele lieve en goede patiënt! Je hoort haar niet klagen, je hoort haar niet huilen, niet zeuren. Ze blijft lief en positief. Echt je zou haar de hele wereld willen geven! Verder hadden we deze week visite van mijn neef en zijn vrouw en hun twee kinderen. Al was ik niet echt de leukste gastvrouw omdat ik nogal als een havik op Liza zat…

De week zat wel vol leuke en trotste momenten en daar laat ik jullie lekker van meegenieten!!!

Voordat ons bezoek er op zaterdag was brouwde ik eerst nog twee potjes bärlauchpesto.
Als eerste een Timehop foto! Drie jaar op een rijtje <3

We gingen ooievaars kijken en daar zette ik de dames ook nog even op de foto!

Zondag begon met een liedje voor jarige opa. Hieppliep Hoela!
Het was witte zondag en communietijd! Ik werd gevraagd om deze heuglijke gebeurtenis te fotograferen
Zondagmiddag gingen we naar Schaffhausen! We hadden een heerlijke dag op het water en bij de watervallen.

Hier kregen we een lading water over ons heen
Ons twee
Lekker biertje! En de dop heb ik bewaard 🙂
En toen was het voorbij en waren we op weg naar het ziekenhuis. Gelukkig was de autostoel goed voor haar beentje en kon ze lachen!
Na twee uur wachten, heel veel zieke baby’s die voorrang kregen – vonden wij niet erg- kon ze dan door de röntgen. Een spiraalbreuk.
Om 22 uur zaten we dan weer thuis op de bank. Even bijkomen!
Na een goede nacht, was ik benieuwd naar de ochtend. Wat deed ze het goed! Ze groot van de televisie, van de chocomel en de medicijnen waren geen probleem
Uitgeteld lag ze ‘s middags op de bank 2,5 uur te slapen. De ochtend was ook gevuld met wennen aan de nieuwe situatie voor ons allebei. We hadden flink veel aanwaaiers die van Liza’s beentje gehoord hadden, het bezoek dat er natuurlijk was en ons ook heel goed hielp, veel dingen die ik moest regelen al dan niet in mijn hoofd en ga zo maar door. Niet lang nadat ik deze foto had genomen, viel ik zelf in slaap.
Ik zat er een beetje doorheen, want wanneer moest ik nou boodschappen doen? Floris kwam gelukkig vroeg thuis en nam Liza van me over. Ik besloot een uurtje te relaxen bij de kapper. Ik en mijn haar hadden het nodig.
Wat denk je? De held wilde gewoon ook aan tafel pannenkoeken eten!
De kapper had mijn haar ook nog even gestyled
Op dinsdag ging het al een stuk beter! Liza vermaakte zich met de jongens met een ballon
Ons bezoek was de hort op en wij gingen de kinderwagen uitproberen. Wel weer wennen hoor, maar het was prima voor haar beentje
Ik had nog stempels voor haar gekocht
En ook ‘s avonds was Liza het stralende middelpunt
Op woensdagmiddag ging ons bezoek weer weg en had Liza de grootste lol met de ballon
Op donderdag mocht Eva zelfs Liza’s medicijnen geven. We bouwen nu langzaam af maar ik wil ook niet dat ze pijn heeft.
We spelen verstoppertje…
Omdat poepen wat moeilijk is, fungeren mijn benen als wc bril. Dat werkt! Ben ik blij dat ze nog een luier heeft
Uiteindelijk doe ik haar nog even onder de douche. Veel gesputter, maar het lukte! Zie de kat!
Vrijdag worden we in een witte wereld wakker. Echt. Ik wil de zomer!!!!!
Ook op vrijdag wordt er geverfd, gestempeld gestickerd en tv gekeken
We spelen uren een opduikspelletje… Zie het filmpje op Instagram
en spelen met de Bunchems

Kortom, deze week stond nogal in het teken van Liza. Hoewel ze zichzelf echt enorm goed kan vermaken, heeft ze wel bij alles je hulp nodig. Best vermoeiend omdat ze zo zelfstandig is. Als ze honger heeft, neemt ze een appel. Als ze vieze handen heeft, gaat ze zelf naar de badkamer om haar handen te wassen. De vaatwasser ruim ik bijna nooit alleen uit omdat ik een hulpje heb en koken moet ik ook alleen doen, wat een gemis 😉 Maar als ik zie hoe flexibel ze nu al is met haar been en hoe weinig pijn ze heeft, dan komen we de komende 3en halve week ook nog wel door!

You May Also Like

One comment

Reply

Dat is minder grappig zeg!! Sterkte en beterschap!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.