Ons Zwitserleven | De eerste week van de voorjaarsvakantie

Ons Zwitserleven | De eerste week van de voorjaarsvakantie

X

Twee weken voorjaarsvakantie hebben ze hier en dan staat ook echt alles stil. Er is geen sport voor hen, maar ook niet voor mij. Normaal vind ik dat wel prima, maar deze week miste ik het sporten wel hoor. Ik kon mezelf er ook niet echt toe zetten om alleen te gaan, dus heb me maar in het werk gestort ‘s avonds. Er lag gelukkig genoeg… En omdat ik deze week enorm hard aan het werk ben geweest en mijn avonden gemiddeld tot 1 uur duurden, de ochtenden deze week om half zes begonnen en de dagen ook druk waren… stortte ik vrijdag een beetje in. Ik lag tot 14:00 uur in bed. Het hielp! Komend weekend trek ik even aan de rem en doe ik het rustig aan. Ik moet iets beter voor mezelf zorgen, maar dat lukt wel. Zolang Floris maar voor de kinderen zorgt, hahah 🙂

We beginnen zaterdag met grillen op de berg!

De kinderen waren zo aan het poseren. Floris kon niet achterblijven

Het was echt een heerlijke middag

Heeft ze weer Eva’s bril gestolen

Leuke foto!

Zij genoten ook!

Ik besluit naar huis te lopen en Eva wil met me mee

Na 4 kilometer had ze, heel begrijpelijk, dorst

Na 5,5 kilometer en 1,5 uur later waren we weer thuis. Deze koeien renden met ons mee, oh doodeng die beesten

Zondag hadden we een rustige dag buiten met aardbeien en slagroom!

De schildpad was vrijdag weggelopen – Liza had hem uit het hok gehaald en was hem vergeten – zondag liep hij aan het eind van de straat in de tuin rond te banjeren! Yes! Liza moest huilen van opluchting. Zo schattig. Maandag gingen we dan gelijk naar de winkel voor spullen voor een nieuw hok!

Terwijl ik aan het zwoegen ben in de tuin, komen de buurjongens even spelen en kleuren

Ze vroegen Liza ook nog even om een slak na te doen. Heel d’r shirt kapot…

Woensdagochtend.. De dinsdag ging ook voorbij zonder foto’s!

Eva gaat bij Kiki logeren woensdag en heeft het daar enorm naar d’r zin gehad

Met Liza had ik een volle dag. We begonnen met poetsen, het vuil wegbrengen naar de stort en daarna knutselen!

We gingen verder met een cake bakken, kleuren met een cadeautje dat ze van Marina voor haar verjaardag kreeg

Ik heb genoten van een dagje met haar

Eva kwam pas laat thuis en mocht achterop de quad terug naar huis. Zo tof! We keken nog even naar The Passion, waar ze heel veel moeilijke vragen bij stelde

‘s Nachts vind ik een verstekeling in ons bed

Vrijdagmiddag zijn de meiden heerlijk aan het verven. Dat hebben ze wel verdiend, nadat ze mij tot 2 uur met rust gelaten hebben!

Ik word ook nog eens de hele middag en avond geschminkt. “Wat wil je worden? Een zebra, tijger of een vlinder?”