Wat worden die meiden toch groot!

Ik vind het zo jammer dat we hier in Zwitserland geen Koningsdag vieren. Ik ben namelijk echt een fan van het Koningshuis. Ik vind ze fantastisch. Ik vind de Koning en de Koningin super en ik vind hun meisjes nog leuker! Daarom speurde ik vandaag naar de foto’s van die meisjes van vroeger. Zo leuk om te zien hoe ze gegroeid zijn.

Prinses van Oranje Amalia

Amalia

Prinses AlexiaAlexia

Prinses Ariane

ariane

 

Wat vind jij van deze foto’s? Ik vind ze zo leuk. Alsof je in een fotoalbum van het Koninklijk Huis zit te koekeloeren, wat je ook een beetje doet natuurlijk. De meiden worden groot. Amalia ziet er echt zo koninklijk uit, Alexia is zo ontzettend mooi en Ariane is zo guitig!

Ben jij ook fan van deze dames?

Foto’s komen allemaal van de website KoninklijkHuis.nl

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

3 Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: