Ik vind het zo jammer dat we hier in Zwitserland geen Koningsdag vieren. Ik ben namelijk echt een fan van het Koningshuis. Ik vind ze fantastisch. Ik vind de Koning en de Koningin super en ik vind hun meisjes nog leuker! Daarom speurde ik vandaag naar de foto’s van die meisjes van vroeger. Zo leuk om te zien hoe ze gegroeid zijn.

Prinses van Oranje Amalia

Amalia

Prinses AlexiaAlexia

Prinses Ariane

ariane

 

Wat vind jij van deze foto’s? Ik vind ze zo leuk. Alsof je in een fotoalbum van het Koninklijk Huis zit te koekeloeren, wat je ook een beetje doet natuurlijk. De meiden worden groot. Amalia ziet er echt zo koninklijk uit, Alexia is zo ontzettend mooi en Ariane is zo guitig!

Ben jij ook fan van deze dames?

Foto’s komen allemaal van de website KoninklijkHuis.nl

You May Also Like

3 comments

Reply

Ja wat een mooie meid die Alexia, ik heb zo van hun gedans genoten met Koningsdag. Goed om te zien dat die meiden, waar mogelijk, echt zichzelf mogen zijn.

Reply

Ik vind ook dat ze goed groeien. Altijd leuk om ze te zien, hoewel ik hun kleding soms wat truttig vind.

Reply

Wat leuk die foto’s! IK ben geen fan van het Koningshuis, maar ook geen geen fan haha. Ik vind het leuk om naar te kijken, maar volg het niet verder. Wél Koningsdag gevierd in Bogotá natuurlijk 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.