Wat is jouw lievelingskleur?

De zon breekt door en ik heb helemaal zin om ons huis in zonnige sferen te brengen. Helaas denkt Floris daar iets anders over, dus ik moet het doen met wat kleine dingetjes; mijn BRÅKIG dienblad, twee gelige kussens en een gele servethouder (allemaal IKEA). Maar allemaal in de zonnige gele kleuren. Míjn lievelingskleur, zoals Eva dat altijd zo lief weet te zeggen.

ikea

Maar leuker is onderstaand inspiratiebord. Wat zou ik toch graag…
yellow inspiration

Wat is jouw lievelingskleur?

3 Comments

 • 12 maart 2014 at 09:11 — Reply

  Geel is op dit moment ook mijn favoriet!

 • Mijke
  12 maart 2014 at 22:00 — Reply

  Oranje! Valt hier ook niet in goede aarde als ik die kleur door ga voeren… 😉

 • 12 maart 2014 at 22:27 — Reply

  Groen is mijn favoriet.

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: