Verh!p crowdfund voor collectie!

Ik hou ervan als mensen vol overgave zich op iets storten en dan middels crowdfunden het ook nog eens voor elkaar krijgen. Want aan een crowdfundingcampagne gaat vaak veel vooraf. Het is niet alleen maar geld ophalen, nee alles moet klaarstaan om direct na een succesvolle crowdfunding van start te gaan.

Verh!p

Een leuke nieuwe crowdfundingcampagne is die van Verh!p (babyverhip.nl.). Niet alleen de naam is leuk, het idee achter deze mooie en zeer verantwoorde collectie babykleding is eigenlijk nog veel leuker. De collectie die bestaat uit toffe broekjes, mooie vestjes, lieve bospakjes, mutsjes, slabbetjes en fijne dekentjes voor kinderen van 0 tot 6 maanden, vertelt je precies waar, door wie en waarvan de kleding is gemaakt.

verh!p babykleding

Geef het door!

Verh!p is kleding van kwaliteit, als de baby eruit gegroeid is kan het zo naar een volgende baby. Dat is pas duurzaamheid en om het te stimuleren heeft Ver!p een mooie weggeef doos ontwikkeld waarmee die lieve kleine kleertjes een tweede (en misschien wel derde of vierde) leven tegemoet kunnen gaan bij een ander klein babytje. Mooi idee van hergebruik vind ik.
Verh!p geef je door | Duurzame kinderkleding

Help Verh!p mee

Verh!p is nog niet in de (web)winkel te koop, maar wel middels crowdfunding beschikbaar!
Wie in november een aankoop doet steunt hiermee de crowdfundingcampagne die bestaat uit diverse events, korting- en winacties. Tijdens deze campagne is de kleding van verh!p verkrijgbaar via de de crowdfundingpagina. Ná de campagne kan iedereen die de babykleding wil kopen terecht bij de webshop: babyverhip.nl.
verhip
[lists type = ‘star-list’][list_item]DONEER[/list_item][list_item]Verh!p op Facebook[/list_item][list_item]Verh!p op twitter[/list_item][list_item]Verh!p op instagram[/list_item][/lists]

 

Filed under Baby's, Kleding en schoenen
Tagged
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: