Help, ik hoor mijn moeder!

uitspraken van mijn moeder

De lieve schatten van mijn favoriete (en geheime) online plekje, waren weer een leuke inspiratie vandaag 🙂 Want deze acht uitspraken werden niet alleen door mijn moeder gedaan vroeger, maar heel waarschijnlijk ook door jouw moeder en wellicht zelfs ook wel door je oma. En ja, nu zijn mijn kinderen de klos.

Haal op die wekker, snot is lekker!

(stuur je een kaartje als je boven bent?)

Deur dicht!!!!!!

(en niet zo smijten met die deur!)

Niet aan je mes likken!

Kijken doe je met je ogen, niet met je handen

We eten husse met je neus ertusse

Als …. in de put springt, dan spring je er toch ook niet zo maar achteraan?

Heb jij soms met je neus gekeken?

Ik zeg het niet nog een keer!!

(Wat versta je daar niet van?)

 

 

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

2 Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: