Swingend het jaar in met deze kinderliedjes op YouTube

dansen op kinderliedjes youtube

Wat ik heel erg leuk vind om te doen met de meiden is muziek luisteren en dan het liefste muziek waarop ze  dansjes kunnen meedoen. Want niks is liever om te zien dan een geconcentreerd dansend meisje. Eva en Liza zijn zo op zijn tijd ook helemaal into muziek en dansen. In de zomer hebben we wat afgedanst in huis en nu we veel binnen zijn staat ook YouTube wat vaker aan en is de cd-speler naar de speelkamer gehaald. Samen maken ze dansjes Eva doet het voor en Liza doet het na. Samen kijken ze naar kinderliedjes op Youtube en schudden dan lekker met hun billen.
dansen op kinderliedjes youtube

Afspeellijst met kinderliedjes op YouTube

Dit jaar ben ik van plan om ze nog veel meer te laten dansen en in plaats van iedere keer YouTube aan te slingeren en liedjes te zoeken, heb ik een afspeellijst gemaakt met de leukste liedjes inclusief dansjes op youtube. Doe er je voordeel mee en ga ook swingend het jaar in!

 

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

One Comment

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: