Natuurlijk kan je shoppen bij grote webwinkels, maar voor echt persoonlijke cadeautjes en de leukste aanbiedingen moet je toch bij de kleinere webwinkels zijn. Deze ondernemers werken keihard voor hun centen en willen je de mooiste klantbeleving laten ervaren. Vaak krijg je er wat extra’s bij en een persoonlijke noot. Online shoppen is leuk, maar nog leuker als je dezelfde ervaring hebt als dat je in een winkel shopt! Persoonlijkheid staat bij deze ondernemers voorop en dat merk je aan alles.

Online ondernemers in de spotlight

Daarom staan de komende tijd weer online ondernemers in de spotlight bij Lovethat! Elke week vertel ik je meer over leuke webwinkels en mooie initiatieven die ik ben tegengekomen. Misschien wat meer reclame dan dat je gewend bent, maar met de feestdagen in aantocht is het volgens mij juist tof als je leuke, nieuwe, bijzondere en aparte producten en de bedrijven leert kennen.

Wil jij als kleine ondernemer ook meedoen in deze serie? Dat kan! Stuur mij een berichtje of email en ik vertel je graag meer!

You May Also Like

One comment

Reply

Wat leuk!!
Heb nog wel een leuke tip… niet mijn shop maar wel eentje waar ik graag kom gelukspoppetjes.eu

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.