Steun de kleine online ondernemers!

14 oktober 2016

Steun de kleine online ondernemers!

14 oktober 2016

Natuurlijk kan je shoppen bij grote webwinkels, maar voor echt persoonlijke cadeautjes en de leukste aanbiedingen moet je toch bij de kleinere webwinkels zijn. Deze ondernemers werken keihard voor hun centen en willen je de mooiste klantbeleving laten ervaren. Vaak krijg je er wat extra’s bij en een persoonlijke noot. Online shoppen is leuk, maar nog leuker als je dezelfde ervaring hebt als dat je in een winkel shopt! Persoonlijkheid staat bij deze ondernemers voorop en dat merk je aan alles.

Online ondernemers in de spotlight

Daarom staan de komende tijd weer online ondernemers in de spotlight bij Lovethat! Elke week vertel ik je meer over leuke webwinkels en mooie initiatieven die ik ben tegengekomen. Misschien wat meer reclame dan dat je gewend bent, maar met de feestdagen in aantocht is het volgens mij juist tof als je leuke, nieuwe, bijzondere en aparte producten en de bedrijven leert kennen.

Wil jij als kleine ondernemer ook meedoen in deze serie? Dat kan! Stuur mij een berichtje of email en ik vertel je graag meer!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Nathalie 16 oktober 2016 at 20:47

  Wat leuk!!
  Heb nog wel een leuke tip… niet mijn shop maar wel eentje waar ik graag kom gelukspoppetjes.eu

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.723 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×