Social media… wat een hoop te volgen!

Social media… wat een hoop te volgen!

X

Soms denk ik echt bij mezelf, wat deel je toch een hoop… En dat deel ik ook echt op heel veel plaatsen. Instagram, Facebook, Twitter en dan ook nog op Love that. Ik deel mijn hele leven! Bijna… Niet alles. Je zal niet snel iets naars tegenkomen online. Ik deel het liefste alles waar ik heel blij van word, gelukkige momenten, gebeurtenissen waar ik trots op ben of waar ik heel hard om moet lachen (en ja daar zijn mijn kinderen een onderdeel van!). Daarbij word ik ook betaald of krijg ik iets gratis voor een deel van de artikelen die ik hier schrijf (ze staan allemaal onder ‘samenwerkingen‘), maar ik deel niks met tegenzin. Love that is en blijft mijn fijne plekje op het net, en hopelijk inspireer ik jullie hiermee om ook wat vaker stil te staan bij de leuke, mooie en heerlijke momenten die je iedere keer weer tegenkomt.

Zo en dat waren mijn overdenkingen weer van vandaag 🙂

Blijf altijd op de hoogte en volg me op ál die social media…

Welk kanaal vind jij het leukste om te volgen?

social