Slot Werdenberg in Werdenberg, gemeente Grabs

25 september 2017

Slot Werdenberg in Werdenberg, gemeente Grabs

25 september 2017

Gisteren waren we met mijn ouders bij Slot Werdenberg, dat ligt in Grabs en vlakbij Buchs in St Gallen. Zo ongeveer 20 minuten rijden van ons vandaan. Net als bij veel plekken in Zwitserland, word je ook op deze plek betoverd door de omgeving. Slot Werdenberg ligt op een heuvel zo’n 15 minuten lopen door het oude en schitterend onderhouden stadje Werdenberg, waar zo ongeveer 55 tot 60 mensen wonen. Daarna heb je een schitterend uitzicht op de omgeving en ook op de Werdenbergersee. Een onwijs mooi lieflijk meer met eendjes, zwanen en meerkoeten. Daar aten we een heerlijk ijsje (3,50 CHF per bolletje) en genoten we van het schitterende uitzicht op het slot.

Veel was er niet te doen, maar wij hebben ons toch goed 2 uur vermaakt! Een aanrader als je in de buurt bent.

Ik zag een mooie zon in de opgestapelde houtblokken. Zie je ze ook?
Uitzichtje
We hadden echt geluk met het heerlijke weer
Het uitzicht op de Werdenbergersee
Het slot
Even op de foto voor oma
En gekke bekken trekken!
Mijn ouders
Mooi uitzicht
Ach… ze waren niet zo fotogeniek vandaag samen…
Toen Liza zo klaarstond, begon ze ineens met ‘Hallo, ik ben Liza en dit is mijn zus Eva…” Voor het filmpje kijk dan even op instagram!
Natuurlijk kon deze foto niet uitblijven. Zo fijn dat de kinderen en mijn ouders zo genieten van elkaar <3
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.723 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×