Schrik niet: Schrikkeldag acties!

Een keer in de vier jaar is het schrikkeldag. Een dag die ontstaan is omdat een jaar eigenlijk 365 dagen en 6 uur duurt. Om onze maanden en seizoenen niet door de war te halen, is er ooit besloten tot één extra dag een keer in de vier jaar. 29 februari. Bedrijven maken van deze extra dag, die ons gemiddeld 13 euro extra kost (door bv energieverbruik en het kopen van extra eten) vaak een feestje. En een aantal van die feestjes licht ik vandaag uit voor jullie. Doe er je voordeel mee!

Schrikkeldag acties!

Twee ons geluk

“Vandaag hebben wij een verSCHRIKKELijk leuke actie! Whooppppppieee! Zo betaal je bij bestellingen vanaf 30 euro GEEN verzendkosten in Nederland. EN degene die vandaag als laatste een bestelling plaatst krijgt zijn bestelbedrag terug met een maximum van 100 euro. De actie is niet geldig op eerder geplaatste bestellingen.”  > Twee ons Geluk.nl

Hippe Freubels

Goedemorgen, om met jullie vandaag een feestje te maken van deze extra dag heb ik voor jullie een leuke actie op www.hippefreubels.nl! Fijne schrikkeldag en veel shopplezier!!

schrikkeldag acties

De vrolijke bloem

schrikkeldag acties

Durf te stempelen

Vandaag met de code: Schrikkelbonus2016 geen verzendkosten! www.durftestempelen.nl

Mijn Gekkegeit

Mijn Gekkegeit geeft op 29 producten 29% korting!

Filed under Actualiteit
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: