mijn bestelling bij footway

Schoenen bestellen bij Footway

Iedereen die mij kent, weet dat ik een fervent online besteller ben. In Nederland is online bestellen allang de standaard aan het worden. In Zwitserland is dat nog niet zo, in Zwitserland is men nog bang voor wat er kan gebeuren en… doet je bestelling er over het algemeen gewoon 5 dagen over (en in dat geval ga ik ook gewoon liever de volgende dag naar de winkel).

Ik koop veel online, van horloges tot boeken en van brillen tot kleding en schoenen (ook in Zwitserland). Ik heb dan ook wel echt mijn mening over online bestellen en hoe het wordt afgeleverd! Afgelopen week mocht ik via Footway nieuwe schoenen bestellen en natuurlijk heb ik daar ook mijn mening over!

Schoenen bestellen bij Footway.com

Footway is een internationale schoenenwinkel met schoenen voor iedere leeftijd, ieder persoon en voor iedere activiteit. Zo kun je als vrouw laarzen en enkellaarzen kopen, maar ook sandalen en sloffen. Deze rubrieken zijn niet aan mij besteed en ik koos dan ook voor Sneakers en Sportschoenen. Want met de zomer in aantocht kon ik wel weer nieuwe sneakers gebruiken!

Al snel kon ik kiezen uit mijn gewenste modellen, de maat en kleuren. Zonder problemen vond ik wat ik wilde hebben, al moest ik wel door heel veel toffe modellen heen scrollen. Merken zoals Adidas, Nike, Vans en Ecco, ze zijn allemaal vertegenwoordigd en voor normale prijzen.

Ik koos uiteindelijk voor een kleurrijk paar van Le Coq Sportif en toffe roze sneakers van Bagheera. Het bestellen ging gewoon zoals het hoort en al snel kreeg ik de bevestiging van mijn bestelling. Maar de grootste verrassing kwam achteraf…

mijn bestelling bij footway

De verrassing achteraf!

Oke, voor Nederlandse begrippen is het niet zo’n verrassing. Ik kreeg namelijk mijn schoenen de volgende dag al via DHL afgeleverd. Zoals ik hierboven al vertelde, is dat voor Zwitserse begrippen niet de standaard. Ik kon de schoenen zelfs meenemen op mijn weekendje Amsterdam, daar had ik niet op gerekend. Zo fijn!

Ik weet waar ik voortaan mijn schoenen bestel!

BewarenBewaren

Filed under Kleding en schoenen, Samenwerkingen
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: