Samenwerken

Lovethat schrijft en publiceert voor jou je content. Een mooi artikel, een goede uitleg, de review die je graag met anderen deelt. Wij houden rekening met jouw SEO trefwoorden, je doelgroep en we voorzien ieder artikel van een goed beeld. Enthousiasmeren, motiveren en inspireren zijn onze trefwoorden!

 

Transparant

Wij zijn trots op onze samenwerkingen, daarom (en omdat het verplicht is) staat iedere blog die door een samenwerking tot stand is gekomen in de categorie samenwerking. Zo is voor iedereen duidelijk dat LoveThat voor een blog betaald heeft gekregen en/of een product heeft ontvangen. Lovethat schrijft eerlijke blogs, mocht een product ons toch niet bevallen, dan zullen we dat eerst terugkoppelen voordat we het publiceren.

 

De cijfers

Google Analytics (december 2017)
Aantal bezoekers: 16.000
Unieke bezoekers: 14.500
Pagina weergave: 21.000
Facebook 1297 volgers
Instagram 2250 volgers
Pinterest 380 volgers
Twitter Marlieke 2383 volgers en Love that 497 volgers
YouTube met ruim 30.000 views op filmpje over aap Koko

 

De kosten

Een op maat geschreven advertorial, vermelding van jouw product in een leuke blog of een toffe winactie? Op Lovethat kunnen we veel, ik adviseer je dan ook graag.

Vaste bedrag voor een advertorial | gesponsorde content: € 150
Een review is gratis – in alle redelijkheid als je naar het normale bedrag kijkt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.042 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×