Running Dutchies maken zich op voor de Frauenlauf!

26 april 2018

Running Dutchies maken zich op voor de Frauenlauf!

26 april 2018
Frauenlauf Bregenz

Met nog maar een paar weken te gaan, begint het in onze App-groep te kriebelen. De kleren zijn gekocht, de naam staat geclaimd, het logo wordt op de shirtjes gedrukt, sokken zijn gevonden en plannen voor na deze Frauenlauf worden ook gemaakt! Kunnen deze Running Dutchies het volhouden en gaan we de wereld over met onze hardloopbenen?

Laten we eerst met elkaar deze run gaan doen. Lopend of hardlopend, we gaan met 26 vrouwen deze uitdaging aan! En weet je wat we nog meer doen? We gaan genieten van elkaar, de gesprekken die we vanuit de app-groep en onze Facebook in real live kunnen voortzetten. We gaan ook de stad bezoeken, want Bregenz heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen de Frauenlauf!

Running Dutchies op instagram!

Wil jij ons volgen in onze voorbereidingen? Volg ons dan op instagram onder het account RunningDutchies

Running Dutchies zoeken sponsors!

We zijn van plan om ons veel te laten zien, dus wil jij ons sponsoren? Dat kan! Mail mij dan op marlieke@marlieke.com

Leer ons kennen!

Een deel van ons team heeft zich de afgelopen weken al voorgesteld. Deze verhalen lees je natuurlijk via de Running Dutchies

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.042 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×