Op Lovethat laat ik, Marlieke, zien waar ik enthousiast over ben. Dat wat mij raakt of misschien wel wie mij raakt. Welke producten je gezien moet hebben of waar mijn twee kinderen lyrisch over zijn. Ik vertel je over mijn webvondsten, ik houd je op de hoogte van de laatste persnieuwtjes en natuurlijk lees je op Lovethat alles over ons Zwitserleven. Kortom, Lovethat is een online mama- en lifestyle magazine met een persoonlijk Zwitsers tintje!

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Inspireren, enthousiasmeren en motiveren![/perfectpullquote]


Het gezicht achter Lovethat.nl ben ik, Marlieke van der Willik. Al een paar jaar kan je op deze plek lezen hoe mijn leven steeds maar weer veranderd. Dacht ik eerst dat een baby je leven veranderde, een tweede baby deed dat nog even meer en als klap op de vuurpijl verliet ik mijn bestaande leven, voor een gloednieuw avontuur in Zwitserland.

Naast Lovethat ben ik opgeleid als online marketeer en werk ik nu als grafisch designer en fotograaf via Marlieke.com. Het is natuurlijk een fantastisch gevoel om al mijn geliefde bezigheden onder 1 dak te kunnen uitvoeren.

marlieke.com

One comment

Een blogpost via bloggerlist sprak me erg aan! Heel leuke blog hier. Ik kom zeker nog terug.

Comments are closed.