Poes Gijs is er de hele tijd bij. Zo gezellig

Ons Zwitserleven | Wat een gemis

Zoals je hebt kunnen lezen lag vorige week onze grote vriend Mello (de hond) ineens dood op het balkon. Het hele weekend konden we daarom onze draai ook niet echt vinden in huis en met onszelf. We misten allemaal die grote lobbes die in de weg lag, die het op ons eten had voorzien, zijn haren, zijn gekwijl, hem..

Inmiddels zijn we een week verder en hebben we onze draai wel weer gevonden. Ik mis hem. ‘s Avonds wil ik nog steeds Weltrusten Mel zeggen, als ik wegga check ik zoals gewoonlijk alles. Ik ben de hele dag zoet met stofzuigen van de hagelslagjes op de grond. ‘s Avonds wacht ik totdat Floris nog de hond uit gaat laten. Het is zo suf!! Hij was zo’n onderdeel van mijn leven. Liza is er ook nog steeds mee bezig. Eerst dacht ze dat hij wel terug zou komen, inmiddels snapt ze dat dat niet meer gebeurt. Toch ook gek voor zo’n muppet.

En hoe was het verder deze week? De vakantie is weer afgelopen en daarmee zijn alle activiteiten ook weer begonnen. Voor Eva te veel ineens om te bevatten en was dan ook behoorlijk de weg kwijt deze week. Arm moppie. Gelukkig hebben we een lang weekend voor de boeg en kan ze even bijkomen! Liza ging voor het eerst naar de peutergym en ik liet de huisarts nog even schrikken met mijn bronchiƫn en keel. Kreeg antibiotica mee, dus hopelijk wordt ademhalen en hoesten minder pijnlijk de komende dagen. Zo, op naar het foto-overzicht!!

 

Het grote verdriet van zaterdag
Het grote verdriet van zaterdag
Mijn meisjes met hun kleine oogjes van verdriet. Zaterdag zocht ik overal afleiding, dus gingen we naar de speeltuin.
Mijn meisjes met hun kleine oogjes van verdriet. Zaterdag zocht ik overal afleiding, dus gingen we naar de speeltuin.
Dus ging ik ook nog even naar een vriendin, waar Liza steevast de cijfers uit de kast trekt!
Dus ging ik ook nog even naar een vriendin, waar Liza steevast de cijfers uit de kast trekt!
Zo moe was ze zondag, want de nacht was een drama met heel veel spuug.
Zo moe was ze zondag, want de nacht was een drama met heel veel spuug.
Maandag ging ik een uur wandelen door een mistig zwitserland!
Maandag ging ik een uur wandelen door een mistig zwitserland!
Eva ging op maandagmiddag weer naar kinderturnen, liza en ik keken naar Airbuddies. Bij deze hond riep ze steeds: Kijk! De papa van Mello!!!
Eva ging op maandagmiddag weer naar kinderturnen, liza en ik keken naar Airbuddies. Bij deze hond riep ze steeds: Kijk! De papa van Mello!!!
Zo kijk ik 's avonds naar mijn favoriete programma's!
Zo kijk ik ‘s avonds naar mijn favoriete programma’s!
Dinsdag doe ik volgens mij niet veel boeiend. Liza gaat naar school, ik doe boodschappen en tuk 's middags wat. Ik ben niet zo fit en dat uit zich door 's middags plat te willen
Dinsdag doe ik volgens mij niet veel boeiend. Liza gaat naar school, ik doe boodschappen en tuk ‘s middags wat. Ik ben niet zo fit en dat uit zich door ‘s middags plat te willen
Vaak zwem ik ook een half uurtje mee, maar ik besluit om even goed te gaan kijken hoe het zwemmen gaat en mijn boek verder te lezen
Vaak zwem ik ook een half uurtje mee, maar ik besluit om even goed te gaan kijken hoe het zwemmen gaat en mijn boek verder te lezen
Liza is niet zo'n kusjesgever of ontvanger maar na het zwemmen van Eva kreeg ik de volle laag! <3
Liza is niet zo’n kusjesgever of ontvanger maar na het zwemmen van Eva kreeg ik de volle laag! <3
Woensdagochtend mag ik op een heel lief vriendinnetje van Liza oppassen. Als eerste worden alle extra vriendjes uit de kast getrokken.
Woensdagochtend mag ik op een heel lief vriendinnetje van Liza oppassen. Als eerste worden alle extra vriendjes uit de kast getrokken.
Daarna worden er lekkere pannenkoeken gebakken.
Daarna worden er lekkere pannenkoeken gebakken.
Kleine Koko blijkt het niet goed te doen, en dus moet de dokter eraan te pas komen. Hij doet het weer :)
Kleine Koko blijkt het niet goed te doen, en dus moet de dokter eraan te pas komen. Hij doet het weer šŸ™‚
Ook mijn haren worden gekamd. Fijn!
Ook mijn haren worden gekamd. Fijn!
Donderdag spelen we op de krabbelgroep en ga ik tussendoor naar de huisarts. Omdat ademhalen pijn doet, duik ik s middags weer op de bank. Wat een straf!
Donderdag spelen we op de krabbelgroep en ga ik tussendoor naar de huisarts. Omdat ademhalen pijn doet, duik ik s middags weer op de bank. Wat een straf!
Poes Gijs is er de hele tijd bij. Zo gezellig
Poes Gijs is er de hele tijd bij. Zo gezellig
Vrijdagochtend heel vroeg stond Liza al te stuiteren omdat ze naar de gym ging.
Vrijdagochtend heel vroeg stond Liza al te stuiteren omdat ze naar de gym ging.
Ze vond het fantastisch!!
Ze vond het fantastisch!!
Er komt via EveSleep.nl een nieuw matras voor onze slaapkamer binnen. Maar omdat ik daar wat mooie foto's van wil, moet ik mijn slaapkamer een grote beurt geven. Ik herken hem helemaal niet meer terug! haha
Er komt via Sleepeve.nlĀ een nieuw matras voor onze slaapkamer binnen. Maar omdat ik daar wat mooie foto’s van wil, moet ik mijn slaapkamer een grote beurt geven. Ik herken hem helemaal niet meer terug! haha
Filed under Weekoverzicht
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: