Ons Zwitserleven | Kerstvakantie

Ons Zwitserleven | Kerstvakantie

X

Ook wij hadden deze week kerstvakantie. Een uitgebreid verslag van onze kerstdagen heb je al kunnen lezen afgelopen week, maar we deden nog wel wat meer. Zo ging ik nog een keer met de meiden schaatsen, al moet ik ook zeggen dat ze veel achter de spelcomputer zaten. Een aardje naar vaartje, Floris vindt het maar wat leuk dat ze ook van die gamefanaten aan het worden zijn. Ik zou het fijner vinden als ze iets meer tekenen of met de playmobil spelen 🙂

Op zaterdag krijg ik via Perswinkel.nl fijne post!

Op zondag wilde Liza dat het kerst zou zijn en besloot de broodjes dan maar op zondag te maken

En vriendin van me appt een foto van foto’s die ik gemaakt heb. Superleuk!

Zondagavond hebben de kinderen lol met zaklampen

Wij lopen nog een rondje terwijl alle mensen lekker warm binnen zitten

Maandagmorgen, eindelijk kerst!

Kinderen zijn helemaal gelukkig met hun tijger

Maar ook Gijs wordt niet vergeten

Ik loop met Liza naar huis, terwijl Eva schreeuwend in de auto zit.

Dinsdagochtend is het heel mistig, maar ik loop toch mijn rondje!

Daarna gaan we de Pfänder op, sleeën!

Op de berg was het koud, maar vol met sneeuw!

Kinderen genoten!

Zelfs deze koukleum

Woensdag maak ik geen foto’s. We doen ook helemaal niks! Nou ja, we eten bij onze buren! Op donderdag wint Liza een lang potje monopoly

Na dat potje was het tijd voor serieuzer werk. De wc en wasbak zijn verstopt en nadat we (Floris uiteraard!) geprobeerd hebben, moet de loodgieter eraan te pas komen. Het lukt ze na goed een uur om de leiding door te krijgen. Wat het precies is, geen idee. Waarschijnlijk heeft het te maken met oude leidingen.

Vrijdagmiddag ga ik met de meiden nog even schaatsen.

Dat was het weer. Ik ben benieuwd wat komende week en het nieuwe jaar ons brengt!