Ons Zwitserleven | Het kortste weekoverzicht ever!

Deze week zat ik boordevol plannen, maar gelukkig had ik amper afspraken. Want ook hier sloeg de griep toe. Gelukkig weinig ellende, al kwam ik met twee zieke kinderen – die elkaar uiteraard aflosten – nergens aan toe. Nou ja, niet aan de logeerkamer die echt ge-mariekondooooooood moet worden en de speelkamer die ook wel een SparkJoy kan gebruiken. Dat heb ik dus niet gedaan. Wel maakte ik toch nog even snel een fotoalbum bij Albelli en kwam echt heel ver met het programma-boekje van de Cultuurvereniging. Dat was dan wel weer positief. En nu? VAKANTIE!!! De meiden hebben een weekje Semesterferien en daar gaan we eens goed van genieten!

Zondag werden de verkleedkleren gepast
Dat jurkje van Liza kon in de ‘te klein’ bak. Haha. Ze heeft het ook al minimaal 3 jaar
Omdat de verkleedkleren in een doos zaten en door de hele kamer van de meiden verspreid. Ik maakte een kast leeg (die zat niet zo vol) en hing daar alle kleren in op. Want een hoop!
En na het geschmink, was het tijd voor een bad!
Liza werd met haar haren omhoog wakker
Gelukkig kreeg ik het in bedwang
Om 9:15 kon ik Eva ophalen. De juf schrok hoe wit ze zag en hoewel ze niet echt echt ziek was, hield ik haar op dinsdag ook nog maar thuis.
Ik schrok me dinsdag dood toen ik thuis kwam en een dikke dreun hoorde. Ik kon het diertje niet meer redden.
Toch een mooie korting bij Albelli!
Woensdag was Eva weer fit en had er zin in (met coole nieuwe trui).
Ik liep met Eva mee naar school, Liza werd ziek wakker en Jones moest toch uitgelaten worden. Zo kon Floris zich klaarmaken om te werken en voor Liza zorgen.
Ze hangt wat op de bank en na de medicijnen tekent ze even. Totdat ze weer instort.
En dan ziet het er zo uit…
Donderdag gooi ik Liza eerst lekker in bad. Ze heeft deze dagen steeds een rode wang, ik verdenk haar er ook van dat er wat kiezen doorkomen.
Vrijdag is Liza ook nog thuis. Maar met Eva uit school, kan ik even lekker met Jones naar buiten.
Dat was mijn week weer!
Filed under Weekoverzicht
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: