Ons Zwitserleven| Herfst | Lovethat.nl Lovethat.nl

Ons Zwitserleven| Herfst

Afgelopen week gingen de meiden na drie weken vakantie weer naar school. Ze hadden gelukkig gelijk het ritme weer te pakken en ook ben weer lekker aan de wandel met Jones gegaan. Gelukkig lag er na 2,5 week vakantie ook weer redelijk wat werk voor me klaar, dus hoefde me niet te vervelen de afgelopen week. Volgende week hoef ik me ook niet te vervelen met twee afspraken voor de baby. Op woensdag zit ik de hele dag in de praktijk voor de suikertest, die helaas niet thuis wordt afgenomen zoals ik met de meiden wel had. En op donderdag mag ik hopelijk weer even naar de kleine kijken tijdens een controle. Maar eerst deze week! Een echte herfstweek en wat vind ik dit seizoen toch fijn.

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: