Ons Zwitserleven | even bijpraten

Ons Zwitserleven | even bijpraten

X

Het is stil hier. In mijn hoofd echter niet. Ik moet een logo hier maken, een fotoshoot daar voorbereiden, een website maken en er staat een event gepland dat de nodige aandacht verdiend en zo gaat het wel even door. Daardoor staat Lovethat op een laag pitje en vind ik dat erg? Nee… Ik ben weer eens in de fase dat ik het nogal eenrichtingsverkeer vind. Hoezo moet ik mijn week delen, wat krijg ik ervoor terug? Het is niet echt dat iemand mij daarna nog even een mailtje stuurt met dit en dit deed ik afgelopen week.

Vijf jaar geleden stonden we aan de vooravond van onze emigratie. Oh wat heb ik veel gedeeld, wat had ik dat nodig. Lovethat was mijn uitlaatklep, maar nu de kinderen groter worden, wil ik eigenlijk niet meer zoveel delen over hen en daarbij, als ik dan iemand aan de telefoon heb dan heb ik alles al verteld en hoor ik alleen maar ‘ja dat stond in je weekoverzicht’. Kortom, ik ben weer eens in dubio. Ik heb heel veel ideeën in mijn hoofd om het weer iets minder persoonlijk te maken, maar toch meer ‘Marlieke’, alleen die ideeën kosten heel veel tijd en zoals ik hierboven al schreef: tijd is schaars deze periode. Er komt straks vast wel weer een rustigere periode aan en dan heb ik ook weer meer tijd voor lovethat. En nu… ga ik weer verder werken! En laat jullie achter met een foto van twee weken geleden toen ik hard aan het werk was.