Stiekem zag ik een klein beetje tegen deze week op. Hij stond namelijk bol van afspraken en regeldingen. Als ik ergens niet meer zo goed in ben, is het dit wel. Ik ben het gewoon niet meer zo gewend in mijn rustige Zwitserleven. Maar met een goede planning, en redelijk op tijd naar bed iedere dag, is het goed gegaan. Ik had zelfs nog zin in onverwachtse speeldates! Wij zijn er nog niet helemaal, want vandaag is het dorpsfeest wat ik mede organiseer. We hopen uiteraard op mooi weer en op heel veel mensen! Maar daarover de volgende keer vast meer 🙂 

Liza is klaar voor de zaterdag
Gaan we op pad, dan gaat het potje mee
We gingen naar Forstseeli en wat was ik blij om Liza weer te zien lopen
Het was een heerlijke middag
Onze berggeiten!
Maandag spelen de meiden indiaantje
IK besluit het ledikant om te bouwen naar een bankje voor Eva’s kamer, sindsdien slaapt Liza er… 🙂 Overigens slapen ze er maandagavond heerlijk, want we zitten de hele middag op een gezellige verjaardag.
Het lijkt wel magisch
Dinsdagochtend giet het, maar ik besluit toch te gaan hardlopen. Het zou niet echt meer opknappen die dag.
Natte voeten ‘s middags
Knap meisje woensdag!
Op donderdag heeft Liza een vriendinnetje te spelen. Eva werd te verstaan gegeven dat Lucie haar vriendin was.
Donderdagavond heeft Eva zwemles en zwem ik ook ruim 1,5 km!
Goedemorgen deze vrijdagmorgen!
Het haar gaat niet meer naar beneden vandaag. Hier waren we bij de kinderarts aan het wachten.
Oh wat kan dit meisje toch chagrijnig zijn!
Vrijdagavond eten we Poké Bowl op alternatieve wijze. Zo happen de kinderen ook wat meer.
Om de dag af te sluiten besluit ik een rondje te gaan rennen. Heerlijk.

You May Also Like

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.