Ons Zwitserleven | de eindejaarsrush | Lovethat.nl Lovethat.nl

Ons Zwitserleven | de eindejaarsrush

Ken je dat, aan het eind van het jaar lijkt de hele week vol te staan met afspraken en met dingen die zeker nog gedaan moeten worden voordat de school voorbij is. Ik kijk absoluut niet uit naar volgende week, want dan heeft Eva twee keer zwemles, afscheid van Kinderturnen, slapen op de kleuterschool en afscheid van haar leraren, een feestje en komen haar vriendje en vriendinnetje uit Nederland. Een enorm druk programma wat nu al zorgt voor stress bij mij. Hoe gaan we dit tot aan het eind van de week trekken, ze is nu al zo moe. Daarom taaien we wat maar vroeger af bij feestjes, in de hoop dat er in ieder geval nog het nodige geslapen wordt. Volgende week wordt pittig, deze week was al pittig en toen zaten de zwemlessen er nog niet eens bij. Nee, die verschoven we naar de laatste week (en bedankt zwemjuffen!). Deze week zaten we op een leuk feestje op dorp en tenniste ik voor het eerst sinds tijden weer eens. Mijn rug protesteerde daarna heftig en in plaats van 4/5 keer in de week sporten, besloot ik deze week maar 1 keer iets te bewegen. Een beetje rust deed wel wat goed, maar heb nog steeds wel last. Vandaag sta ik weer op de tennisbaan, hopelijk kan ik deze zondag wel weer lopen!

Zaterdagmiddag was het Zoofascht. De feestmiddag van de plaatselijke kinderboerderij. De oude paarden mochten nog even werken, al waren ze al snel weer vrij. Het was te warm en ze waren te oud. De meiden hadden nog geluk.


’s Avonds was er nog tijd voor een USSIE

Zondag ruimde ik de speelkamer op en maakte mijn kantoor weer op orde


Zondag deed ik niet zoveel, de meiden ’s avonds blijkbaar wel…


Natuurlijk kwam Liza ’s nachts naar ons bed en werd ze zo wakker… Lekker zo’n gaap!


Liza was de hele ochtend heerlijk aan het tekenen en leren.

Mijn uitzicht maandagavond!


Dinsdag was een heftige dag. Bij de speelgroep kreeg een moeder van een kindje uit Liza’s klas een ongeluk. Het geluid zal ik niet zo snel meer vergeten en de deur… Ik was zo opgelucht dat die jongen in een goede autostoel zat.


De rest van de dag verliep daarna redelijk oke. We besloten ’s avonds lekker naar de Mc Donalds te gaan. We waren in de buurt 🙂


Onze buit. Ik had het verkeerde besteld en dus hadden we extreem veel friet!


Deze druif, met oorwarmers, ging naar de kinderarts


Lekker aan het spelen in de wachtkamer


Nadat ze goed haar best had gedaan bij de kinderarts, ze loopt nog steeds niet best, was het tijd voor een gebakje


’s Middags schreef Liza haar naam over

Eva kwam donderdagmiddag zeiknat thuis

Ik mikte ze dan ook snel in bad

Ondertussen streek ik de strijkapplicatie op de nieuwe shirts

Scheetjes

Op school had Eva de eindavond van de feestweek in het teken van de Olympische Spelen. Hier laat ze de tekening zien die ze gemaakt heeft. De sterkste man van de wereld, de man de vlag omhoog hijst, het vuur en het publiek. Bijzonder hoeveel ze over de olympische spelen geleerd hebben deze week!

Vrijdag wilde Liza alleen naar haar vriendinnetje. Ze zwaaide naar me tot aan het eind van de weg. Haar vriendinnetje woont een stukje verder. Kleine meisjes worden groot!

Naast donderdagavond, hadden we vrijdag dan ook een feestje! Gezellig voor de kinderen met heel veel zoetigheid *Want ja, thuis krijgen ze nog steeds amper iets

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: