Ons Zwitserleven | Aftellen!

Ons Zwitserleven | Aftellen!

X

Hoi! Deze week tellen we een beetje af naar volgende week. De meiden weten bijna precies hoeveel nachtjes slapen het nog is voordat we naar Landgoed ‘t Loo vertrekken. Op vrijdag hebben we een bruiloft, maar op zaterdag en zondag (moederdag) genieten we lekker van de vakantie. We leggen overigens geen bezoekjes af. Met Kerst hebben we zoveel kilometers gemaakt in Nederland dat we nu vinden dat we 2 dagen rust verdiend hebben. Dus we gaan genieten, zwemmen, de natuur verkennen en relaxen! Vind je het jammer dat ik je niet kom bezoeken? Sorry, maar voor deze dagen hebben we gekozen om eens van ons gezin te genieten! In Zwitserland ben je van harte welkom om ons te komen bezoeken!

Zondagochtend ging al vroeg de wekker. Floris ging met Eva op quadtour!

Toen ik eenmaal mijn tas had gevonden (in de doos van de frituurpan) konden Liza en ik ook pad.

Wij gingen naar Knie’s Kinderzoo en hadden daar een superleuke dag

Liza werd tot haar grote vreugde geschminkt!

Scheetje

Eenmaal thuis konden we weer op pad. Eva hield het niet meer vol op de quad. Ze viel in slaap. Dus reed ik weer 1,5 uur heen en terug

Maandagochtend werden we voor controle bij de kinderarts verwacht

We kwamen thuis met ander gips! Rood en daarmee mag e als we op vakantie zijn in principe ook in het water. Ik haal voor de zekerheid nog zo’n afsluitbare zak.

Deze week staat ook in het teken van een tand die er bijna uitgaat!

Dinsdag nadat iedereen naar school is geweest,ik de hele dag in de auto heb gezeten, rijden we naar de winkel. Alleen boodschappen doen met Liza is niet handig. Ze past niet in een karretje met dat been. Dus Eva duwde de buggy en ik deed de boodschappen.

We zouden woensdag bezoek krijgen en dus werd er gepoetst

En nog meer gepoetst!

Maar het bezoek belde af en omdat het tegen de verwachting in toch droog was, gingen we lekker naar buiten

Daarna haalden Eva op en was Liza weer het stralende middelpunt!

‘s Middags was het tijd voor prosecco! De kinderen vermaakten zich wel

Dit weekend ben ik gevraagd om foto’s te maken van het Vormsel hier. Woensdagavond ging ik even in de kerk kijken!

Donderdag had Liza weer een nieuwe manier gevonden om zich voort te bewegen!

Ik zocht de zooi op het balkon uit

Liza vermaakte zich intussen met een verkeerd gedrukt fotoboek

Ze heeft zo graag een bril op!

Liza mocht bij een vriendinnetje spelen en ik ging een rondje hardlopen. Nou ja… hard ging ik niet!

Thuis lag er een pakketje met cadeautjes in de brievenbus! Thanks

Ik had ‘s middags tijd voor een boek!

Aan het eind van de middag wilde ik even de eendjes gaan voeren met de meiden. Mochten die beesten niet gevoerd worden!!!!

Eva was keichagrijnig. Gezellig hoor…

Ik heb haar maar in haar sop laten gaar koken en daarna was ze weer gezellig

Hier zaten wij en dit was ons uitzicht!