Nieuwe bril met meekleurende glazen via Polette

Nieuwe bril met meekleurende glazen via Polette

Als je een bril draagt is het fijn als je bril bij je kleding past. Je stemt tenslotte ook andere accessoires af aan je kleding. Waarom dan niet je bril? Een bril is een fashionitem en kost in wezen niet meer dan een mooi ketting of een goed paar schoenen. Als je geen brildrager bent of een bril draagt en geen lastige ogen hebt, dan kun je online al de leukste monturen bestellen voor spotprijzen. Maar ook met wat moeilijker ogen, dan is een bril via Polette zeker een stuk goedkoper dan bij de opticien!

Inmiddels ben ik een jaar brildrager en heb ik zo ook mijn eisen aan een bril. Daarbij ben ik erachter dat mijn ogen ook niet iedere bril verdragen. Geen idee hoe en waarom, maar als de sterkte niet goed is of het glas niet goed afgesteld is, dan doen mijn ogen heel snel pijn en is daardoor het dragen van een bril niet comfortabel. Ik ben verknocht aan mijn blauwe bril, die precies de juiste glazen heeft en een comfortabel en licht montuur heeft. Maar blauw is zo blauw en soms past blauw nou even net niet bij mijn outfit. Wat doe je dan? Dan ga je op zoek naar een andere bril. Dit keer een minder uitgesproken kleur, maar misschien wel met een bijzonder montuur waardoor hij juist wel weer opvalt.

polette - bril met meekleurende glazen

Voor in de zomer en onderweg: meekleurende glazen!

Ik koos voor een bril met meekleurende glazen. Vooral in de zomer ben ik het type dat de hele dag met mijn zonnebril oploopt en dat niet eens doorheeft. Ik vind het best asociaal als je in de supermarkt nog steeds met je zonnebril loopt.. Een bril met glazen die meekleuren met het weer is dan ideaal. Zo draag ik met mooi weer in de supermarkt nog steeds mijn bril, alleen ziet men mijn ogen dan đŸ˜‰ Ook voor in de auto is een bril met glazen die meekleuren ook ideaal, dan hoef je niet steeds te switchen van bril.

En tadaaaaa!

 

Eerlijk is eerlijk, ik moest wel een beetje aan het montuur wennen. Dit montuur is veel ronder dan ik gewend ben en ook zijn de glazen kleiner, ik zie steeds de randen. Daarbij valt hij wel op!! Het staat net een tikkeltje eigenwijzer en… ik vind hem tof!

BewarenBewaren